síce to tu nikde nieje písané, ale mám taký dojem že TSky sú vlastníctvom tých ľudí čo si ich medzi sebou píšu.... čiže pokiaľ by nedali súhlas nemali by ich zverejňovať...
@ikuto ak sa nemylim v pravidlach pouzivania birdzu bolo do nedavna nieco v tom zmysle ze nenesie zodpovednost za to ak sa udaje dostanu na verejnost teraz to tam nastastie neviem najst ale aj tak su tam zaujimave veci
@ekrazit admini nemajú prístup k TS-kám, TS-ky sú TAJNÉ SPRÁVY, lebo sú TAJNÉ... admini ich ani nemajú ako zverejniť, a navyše v databázach serveru sú len 2 a pol roka staré TSky (staršie TS-ky už nie sú archivované)
@tomas som si toho plno vedomy ,pytal som sa to v rovine cisto fiktivnej .. aj preto som tuto diskusiu zaradil do filozofovania .. necakal som ,ze tu zacnu byt ludia paranoidni
možno by som vedela, kto by vyhral najlepší scenár.... ja a istá maximálne spisovateľsky obdarená osoba sme si písali fantasy-scifi-noir-macabre-story na pokračovanie a celkom dobre to znie...
a... nenamýšľam si, len odpovedám ako najlepšie viem
mna by to celkom potesilo, kedze mi ide citat len zopar sprav dozadu, takto by som si mohla precitat cely rozhovor s niekym a spominat, nemyslim ze by to niekoho ineho zaujimalo a ze by tomu rozumel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
nahodou to bolo celkom vtipne mysliet si, ze admini (kdekolvek) maju pristup uplne vsade
resp ze su za vsetko zodpovedni
@ekrazit vid @midnight
predstav si ze by niekto celemu svetu prezradil tvoje najtajnejsie info... chcel by si?
@kukuricka ten scenár by vyhrala zle zapnutá smradlavá košela nie ?
???
KURŇA, viete jaké pixoviny tu já píšem?
A ešte k tomu komu?
No je*blo by vás
a... nenamýšľam si, len odpovedám ako najlepšie viem