ja som taká slušná väčšinou, čiže nejaké veľké rebélie som nerobila, ale mám taký pocit že ak ma ešte raz naserie jedna učitelka asi spravím takú rebéliu že ma pri jej povahe vyhodia zo školy (ale inak ja mám k učitelom úctu pokial niesu bezdôvodne povýšenecký)
@asceticjunkie pokial vidím že to je fajn človek, ktorý ma vie niečo naučiť a nepovyšuje sa len preto že má titul, prečo by som sa k nemu mala správať zle? o__O
Najväčśia rebélia? Asi to, že som s učiteľkami celú základku jednala ako so seberovnými. A bez úcty. Povedala som im to, čo by som povedala kamarátom, zabalené vo vykaní a irónií, ktorú nikdy nepochopili. Aj keď to len s niektorými učiteľmi, ktorí si moju úctu nezaslúžili. Keď to boli dobrí a spravodliví učitelia, bola som slušná.
A také veci ako opíjačky v škole, obhadzovanie špongiou, guľovačky, rozbitá nástenka tu fakt písať nejdem, robí to snáď každý a nie je to rebélia. Je to krátenie voľného času
@flysser a schválne, dostal si niekedy poznámku? Ja jednu. Spolužiačky ma v druhej triede zavreli na hajzľoch a kým išli po učiteľku, lebo to nešlo otvoriť, proste som to preliezla. Našla ma akurát zoskakovať z mojej dvojnásobnej výšky, čo ju moc nepotešilo. Nikdy že by som im povedala niečo zlé. Bez úcty nemusíš byť drzý a vulgárny. A aj tak ma napríklad matikárka brala ako samostatný prípad a po dohode som si mohla celú osmičku robiť čo som chcela a dostala som čo som si zaslúžila za testy (1).
@cmuka12311 ako poznámku za toto ani nie, ono to bolo vždy tak že keď niekto niečo spravil tak si ho zavolala pred tabulu aby povedal prečo to spravil a tak, ale vždy všetci mlčali, iba ja som si začal hovoriť svoje názory, vždy som tam dlho stál. a keď to riešila s rodičmi tak oni ma podporovali v tom aby som si povedal svoj názor (ale nie vulgárne) ono tá učitelka ma moc nemala rada aj kôli tomuto, ale dobre som sa učil a vyslovene som konflikti nezačínal takže sa to vyrovnalo, lebo spolužiaci sa správali omnoho horšie. ale to bolo všetko na základke. potom na gymnáziu som si tiež hovoril svoje názory, ale tak tam už učitelia akoby počítali s tým že žiak povie čo si myslí
Ja som bola vždy v tej "zlej" partii a tak.. pravidelne sme v škole pili, zdrhali sme preč z etiky fajčiť, rozbili sme okno, dvere.. a raz sa mojim spolužiakom podarilo rozrevať učitelku My sme boli živá trieda na základnej
Rebélia? Chľastanie v triede každý deň, či ohadzovanie špongiou, rozbíjanie vecí či erotické plagáty na stenách nieje rebélia. Klasický študentský život.
Možno, keď som odmietal od osemnástky nosiť ospravedlnenky od rodičov, lebo podľa školského poriadku sa plnoletý žiak ospravedlňuje sám. Čo technicky ani nieje rebélia.
Asi najväčšia bola, keď sme sa na základe mojej a spolužiakovej organizácie spojili proti vedeniu a dali mu jasne najavo, že nechceme jednu učiteľku, tým, že sme ju ignorovali, odovzdávali čisté písomky a riaditeľovi so zástupcom hovorili, čo si o jej učiteľských "kvalitách" myslíme.
@cmuka12311 Ja som tiez na ucitelov uprimny,ale bohuzial,u nas v skole sa za to tresce....uz sa tesim ked z nej vypadnem,a to sa ucim na 1/2.ale poviem si svoj nazor,a beru ma,ako keby som vystrielal pol skoly
flákanie, hádanie sa s učiteľmi, písanie triednej esemesku, že je p*ča,chodenie do riaditeľne na koberček, zlomenie kľúča od triedy, fajčenie v triede, či na záchodoch, a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Najväčśia rebélia? Asi to, že som s učiteľkami celú základku jednala ako so seberovnými. A bez úcty. Povedala som im to, čo by som povedala kamarátom, zabalené vo vykaní a irónií, ktorú nikdy nepochopili. Aj keď to len s niektorými učiteľmi, ktorí si moju úctu nezaslúžili. Keď to boli dobrí a spravodliví učitelia, bola som slušná.
Možno, keď som odmietal od osemnástky nosiť ospravedlnenky od rodičov, lebo podľa školského poriadku sa plnoletý žiak ospravedlňuje sám. Čo technicky ani nieje rebélia.
Asi najväčšia bola, keď sme sa na základe mojej a spolužiakovej organizácie spojili proti vedeniu a dali mu jasne najavo, že nechceme jednu učiteľku, tým, že sme ju ignorovali, odovzdávali čisté písomky a riaditeľovi so zástupcom hovorili, čo si o jej učiteľských "kvalitách" myslíme.
Proste, každodenné rutiny
spoluž.: Si teplý.
A ináč je toho kopec