Nepoznáte nejakú stránku, na ktorej sú hodnotené knihy? Alebo aspoň recenzie na tie knihy (staršie / novšie, to je jedno). Poznám stránky, na kt. sú hodnotené filmy, ale takú stránku o knihách nepoznám, je nejaká taká vôbec na cz / sk webe? Vďaka.
Toto je najkrajšia, najprehľadnejšia, ale hlavne najrozsiahlejšia stránka s týmto zameraním akú poznám určené pre knihy vydané v Česku a na Slovensku. Niečo ako ČSFD, ale o knihách. Veľmi odporúčam...
uff, ja si radšej prečítam doslovy... ale až po prečítaní knihy, hehe, niektoré sú naozaj hodné pulitzerky, včera som čítala jednu na tolstoja a tie drobné písmenká stáli za to, koľko človek musí vedieť o tom autorovi, o jeho dopbe, cipana, aby vôbec mohol ohodnotiť dielo, tieto prepojovačky sú dobrým cvikom pre úvahy, z vlastnej vôle najlepšie, v škole ma to nebavilo "v presne určený čas"
Ak hladas recenzie knih, odporucam » www.citaj.to/... , znamy je tam "redaktor", je tam vela recenzentov takze aj dost vela recenzii knih ale drzi si to slusnu uroven
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» www.databazeknih.cz/...
Tam je toho dosť od samotných čitateľov.