myslim ze toto si clovek nevybera...zalezi ako sa choval v tomto zivote,a podla toho budes mat telo v nasledujucom zivote..bolo by mi to asi jedno ake budem zvieraa...mozembyt aj niaky hovnival,a mat krasny zivot,ale mozem byt aj co ja viem pes a byt tyrana...ale keby som si mohla vybrat,tak...asi...b y som xcela byt nas pes ziadne zviera si nezije tak krasne
clovek sa do zvierata nereinkarnuje, s reinkarnaciou je to ako so skolou...ked prepadnes, tak opakujes ten isty rocnik, takisto aj pri reinkarnacii sa clovek rodi do podobnych podmienok ake mal v minulom zivote, aby to mohol napravit, neprevtelis sa do nizsej formy zivota...teda aspon podla tej teorie reinkarnacie, aku uznavam ja, lebo aj nazory na reinkarnaciu sa rozchadzaju...
ale keby, tak asi najskor nejaky vtak by som chcel byt...
9: pokial viem, tak sa mozes reinkarnovat vyssie aj nizsie... Teda zalezi aky si mal tento zivot, ked dobry prevtelis sa do niecoho "vyssieho" povedzme ze anjel/boh (obrazne) a ked si mal zivot zly tak ides nizsie. Jedine ze by si mal zivot dokonaly respektive pokial sa drzis "prikazani" tak by si mal kolobeh opustit a dosiahnut nirvanu.
Chavez - lenze teoria ohladom reinkarnacie nie je len jedna...podla reinkarnacie aku uznavam ja, sa uz do nizsej formy neprevtelis. A reinkarnacny kruh sa ukonci vtedy, ked sa prerusia vsetky karmicke kruhy, lebo podla zakonov karmy existuje karmicky dlh, podla ktoreho ma kazdy karmicke pravo na odplatu. Cize ked teba niekto okradne, tak ty si mu nieco podobne urobil v minulom zivote, hoci ste mohli byt v uplne inom vztahu ako teraz, on ti to podla karmickeho dlhu vratil, a tak to pojde dookola, az kym to jeden z vas neprerusi tak, ze si uvedomis ked ta niekto napr. okradne, ze mal na to pravo, ze si mu to iste urobil v minulom zivote a vzdas sa tak prava na odplatu, tym ze mu uplne odpustis, a tym prerusis vask karmicky kruh, cize pomozes aj jemu. Takto to treba robit v kazdom pripade, az kym sa neprerusia vsetky tvoje karmicke kruhy, a potom sa ukonci reinkarnacia...
to je podla tej teorie, ktoru uznavam ja...
napr. som cital, ze jeden muz mal nevyliecitelnu chorobu, ktora mu do roka mala sposobit uplne ochrnutie. Uvedomil si, ze v minulom zivote zrejme niekomu ublizil tak, ze mu sposobil ochrnutie, a tak sa dostavila reakcia, ktora mala podla karmickeho zakona nastolit rovnovahu...ten mu sa potom rozhodol, ze svoj skutok napravi. Odisiel z vynosneho zamestnania a zacal sa za skromny plat starat o postihnute deti. Po 3 mesiacoch mu bolesti ustupili a lekar mu s prekvapenim oznamil, ze priznaky choroby uplne vymizli...zda sa to ako zazrak, ale ten muz svojim cinom nastolil rovnovahu tym, ze odcinil svoj skutok z minuleho zivota, takze sa vyliecil, nebolo uz potrebne aby ochrnul...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
alebo vínna muška...lebo celý den...
p=o=h=o=d=a..
ale keby, tak asi najskor nejaky vtak by som chcel byt...
Aspon podla toho co viem ja.
to je podla tej teorie, ktoru uznavam ja...
napr. som cital, ze jeden muz mal nevyliecitelnu chorobu, ktora mu do roka mala sposobit uplne ochrnutie. Uvedomil si, ze v minulom zivote zrejme niekomu ublizil tak, ze mu sposobil ochrnutie, a tak sa dostavila reakcia, ktora mala podla karmickeho zakona nastolit rovnovahu...ten mu sa potom rozhodol, ze svoj skutok napravi. Odisiel z vynosneho zamestnania a zacal sa za skromny plat starat o postihnute deti. Po 3 mesiacoch mu bolesti ustupili a lekar mu s prekvapenim oznamil, ze priznaky choroby uplne vymizli...zda sa to ako zazrak, ale ten muz svojim cinom nastolil rovnovahu tym, ze odcinil svoj skutok z minuleho zivota, takze sa vyliecil, nebolo uz potrebne aby ochrnul...