@rheia nedavam si ju do oci prirodzene ale vsimla som si ze posledne dni ked si ju dam o takych 10-15 minut ked zacne opadavat - a ano aj do oci - hrozne ma stipu. tak len chcem vediet ci aj niekto iny ma take skusenosti
rimmelku som snad este ani nemala, ale najvacsi smejd bol zo znaciek u mna Astor...ten nepodarok co Hejdi tak vasnivo mrkala umelymi mihalnickami v telke - Big False Lashes ci ako sa to volalo - letel u mna do kosa asi po tyzdni.
ja som mala od značky Rimmel make up - Stay matt, ale mala som od toho uplne suchu tvár. Odvtedy uz nic nekupujem od Rimmel, u mna je jednotka Essence, Maybelline a špirálu + ceruzku mám z Avonu
Od Rimmel som mala kedysi dávno svoju asi druhú špirálu, ale neštípala ma. Zato ma štípe tá posledná od Alverde!! Zrejme je taká prírodná, že ju radšej nenechali absolvovať ani testy dráždivosti... (a to nemám veľmi citlivé oči).
@naily Ktorá od Alverde? Ja mám All in one a je to asi najlepšia, čo som kedy používala - nedrobí sa, nelepí, má super mäkkú kefku, stojí len 5é... jej jedinou chybou je, že sa rozmazáva po pár kvapkách vody a keď sa neodlíčim predtým, ako vleziem do sprchy, vyjdem z nej ako panda
@hellium idem pozrieť ako sa volá. Brala som ju kvôli umelej kefke ktorá vyzerala veľmi dobre, s podobnými mám dobré skúsenosti. Bohužiaľ tu som sa netrafila ani do kefky (spraví dĺžku, ale nie objem, ale dlhé mám svoje riasy dostatočne, radšej beriem objem), ani do nedráždivosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
urcite vyhodit... alebo daruj mame a skus nieco na citlive oci napr. toto vyssie
Make-upy otrasné, špirály otrasné a tak ďalej.
Ja jednoznačne Dermacoll
zo začiatku mi tiež trocha slzili oči z nej, ale inak bola veľmi super, len mi nejako málo vydržala :o
Je to táto
» www.codecheck.info/img/52216/1...
schwung + präzision