Minule som si tak v noci nemala čím posvietiť na jedlo, lebo mi nefungovala žiarovka, tak som zapla telku a hladala čo najsvetlejší program.(A teraz pointa) Pozerala som ring tv a otázka znie, že jakto, že si môžu dovoliť dať 340 eur niekomu kto zavola a
Zarabaju na tom, ze ta nechaju cakat aj 20minut a ty zaplatis nemale peniaze za to a ked im tam zavola 500 ludi tak maju z toho riadny zisk.... ved skus tam zavolat az zbadas...
hej som to raz skusila a ojebalo ma to o 30 eurovy kredit ...a co furt mi tam hovorilo ze lutujeme ze skuste neskor D noo nechapem tych idiotov co tam volaju toto je jasnee vizmaganie penazyy a ty ktori si myslia ze ich to hned prepoji do studia su moc naivnyy
lebo tam vola strasne vela ludi, s tym ze 3 eura za minutu ci kolko nie je vela, za sa za to tych 300 vyhrat oplati. lenze nikto z nich tych 300 nevyhra, lebo telefon zvoni - zoberie to kredit, lenze oni sa rozhodnu kedy ho dvihnu.. takze ludia tam volaju zase a zase a ring tv si krasne zarobi.
a by som sa ani nedivila keby tych 300 eur vyhrala nejaka ich osoba, ale ojebavacka je to dobra
všimni si ako dlho trvá kým im niekto na tie stupídne otázky vôbec zavolá. to preto, že netrvá tak dlho kým im vôbec niekto zavolá, ale preto, že im zavolá cca 1000 ľudí, ono to všetkých zdvihne, a hovorí im to že linka je obsadená, čakajte, alebo nejakú podobnú pičovinu, daných 1000 ľudí na linke čaká minútu až tri (podľa inteligencie a trpezlivosti), a následne to jedného z tých čo čakajú vylosuje a prepojí ho do štúdia.
resp. keďže tie medzery, keď "do štúdia nikto nevolá" bývajú rôzne dlhé, tak predtým ako to niekoho vôbec vylosuje a prepojí, to asi čaká kým bude na linke aktívny určitý minimálny počet ľudí, alebo skrátka kým im prichádzajúce hovory zarobia nejaký minimálny počet peňazí ktorý majú vyrátaný že na tom zarobia.
v praxi potom ale platí cca rovnica 1000 volajúcich x 3.60 za minútu = 3600€ - 360 výhra = 3240€
@midnight dik za osvetlenie..ja ze tam nikto nevola, lebo si mysli ze je to picovina(co by si ce mali pravdu), ale potom mi nesedelo na com zarabaju.. dik
vcera som to pozeral , je to strasny legalny podvod a moderatorka s usmevom na tvari klame do "oci " ale nasmial som sa aku pi** zo seba urobila a aj ona to vie sama zrejme ~ prachy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a by som sa ani nedivila keby tych 300 eur vyhrala nejaka ich osoba, ale ojebavacka je to dobra
všimni si ako dlho trvá kým im niekto na tie stupídne otázky vôbec zavolá. to preto, že netrvá tak dlho kým im vôbec niekto zavolá, ale preto, že im zavolá cca 1000 ľudí, ono to všetkých zdvihne, a hovorí im to že linka je obsadená, čakajte, alebo nejakú podobnú pičovinu, daných 1000 ľudí na linke čaká minútu až tri (podľa inteligencie a trpezlivosti), a následne to jedného z tých čo čakajú vylosuje a prepojí ho do štúdia.
resp. keďže tie medzery, keď "do štúdia nikto nevolá" bývajú rôzne dlhé, tak predtým ako to niekoho vôbec vylosuje a prepojí, to asi čaká kým bude na linke aktívny určitý minimálny počet ľudí, alebo skrátka kým im prichádzajúce hovory zarobia nejaký minimálny počet peňazí ktorý majú vyrátaný že na tom zarobia.
v praxi potom ale platí cca rovnica 1000 volajúcich x 3.60 za minútu = 3600€ - 360 výhra = 3240€
a takto nejako zarobia na každej otázke.