Co poviete pacia sa vam Dahlove poviedky....a hej ake, ja milujem poviedky Prasa, Henry Sugar, Prešmyčka, Genéza a Katastrofa, Pomstu prenechajte mne, Velký automatický spisovateľ, Wiliam a Mary a samozrejme Farárova zábavka
lubim jeho poviedky, maju pekne prepracovany dej, ktory odputava od pointy a ta je potom prekvapiva. Nepamatam si presne nazvy, kedze som ich uz davno necitala, ale mam rada tu so zapalovacom zippo a s chlapcom a kobercom. Ta je silna.
už dávno som to čítala...si to moc nepamätám...ale veľmi sa mi páčili niektoré tie príbehy....pamätám si už len dve tie poviedky Prasa - to musím uznať nemalo chybu tak brutálne to skončilo a ešte si pamätám na Úžasný príbeh Henryho Sugara - to malo zasa taký zaujímavý príbeh skoro som aj verila že sa to stalo heh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a tie sa mi velmi pacili aj pacia
A páčia sa mi všetky, hlavne o strýkovi Osvaldovi a tak, aj tie, čo sú v @0
ale to Prasa,och my god! ten záver iný masaker podľa mňa..keď nejako nekonečne dlhý príbeh a nakoniec ten záver
čitala som od neho ešte príbehy ako ani Bixbyová a kožuch od plukovníka,Farárova zábavka,Prasa...a ešte ich bolo viac,ale nepamätám na názvy