Chodím na gymnázium a tento rok nám oznámili, že si máme pripraviť tému na ročníkovú prácu. Máte nejaké nápady? Niečo, čo by ostatných zaujalo a dalo sa o tom dlho kecať? Už som zúfalá. od začiatku som mala v pláne písať to o onkologických ochoreniach (ra
podľa toho či to ideš robiť sama alebo s niekým, alebo či máte zadanú tému alebo z akého predmetu to chceš robiť alebo či chceš niečo praktické alebo čisto teoriu alebo téoriu + niečo kreatívne
My máme každý rok ročníkové práce a chodíme sa aj na starších pozerať čiže už ich mám pár zaujímavých napozeraných
Môžeme to robiť o hocičom, nie je určený predmet a robíme to každý sám, nie v skupinkách. Tá práca by mala obsahovať nejaké tie informácie ale aj praktickú časť, a kedže som na prezentacii nejakých iných ročníkový prác ešte nebola, nemám sa ako inšpirovať @mouette@piter09
Ak si kreatívna a rada vytváraš nové veci, skús niečo vyrobiť a potom k tomu nejakú všeobecnú teóriu atď. Môžeš niečo namaľovať, napísať (napr. knihu), vymyslieť nejakú novú hru... čokoľvek. Je fajn robiť takýmto štýlom, lebo v tom necháš kus zo seba. Prípadne skús niečo, o čo sa špeciálne zaujímaš. Veľa šťastia!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
My máme každý rok ročníkové práce a chodíme sa aj na starších pozerať čiže už ich mám pár zaujímavých napozeraných