nikdy nič nebude v živote v rovnováhe...celé je to o jednom a tom istom, snažíme sa ju nadobudnúť, je to ťažké ale dá sa k tomu priblížiť no hned´ ako sa odkloníš od takého stavu, príde bolesť, sklamanie...
Typek, co myslis pod tou rovnovahou? Tiez som uz o nej vela pocul, ale aky by mal byt takyx clovek, co je "v rovnovahe" ? Dokonale stastny, spokojny, so skvelym zivotom a ktoreho nic nerozrusi? Takych asi nie je vela...podla mna to moze byt len chilkovy stav, alebo ak dlhodoby, tak na tom musis dlhe roky pracovat, aby si to ziskal...
no, moje spomienky su asi prevazne pozitivne, aj ked ta uplne prva je viac-menej negativny
a ta rovnovaha... no vlastne nemam uplne jasnu predstavu, co to je, upne to preoste nechapem, aj ked si myslim, ze ako tak vyrovnana som (sice nemam vyrovnany chrbat, ale to snad nerata
Podla mna je v zivote rovnovaha ked citis ze je vsetko tak ako ma byt, alebo ze za chvilu bude... Aj ked vies ze mozno nie vsetko je take ake by si chcel/a aby to bolo, ale vies ze sa to raz spravi alebo ze spravis vsetko preto aby to bolo dobre....Teda aspon ja si myslim ze to je taky "rovnovazny" zivot ...
Podla mna neexistuje rovnovaha medzi dobrimy a zlimy udalostami. Pretoze svoj zivot si tvorime sami a aj zle, ci dobre veci mozeme oznacit za tie druhe.
nie nikto z nas ho nechce taky mat keby sa dalo vsetkemu zlemu by sme sa radsej vyhli chceme mat dobro>zlo ale to sa neda tak sa snazit aspon o tu rovnicu nie?
napísala som o tejto rovnováke, teda o členotosti životného reliéfu a vysvetlial som si to tak, že ak by v živote existovala harmónia, nemohli by sme pochopiť život a jeho princípy, ktoré ovplyvňujú naše bytie a zmýšľanie
podľa môjho názoru má! stále niečo nové, pekné, zvláštne môžme objaviť za tým všedným, starým už dobre známym...okolie ti dáva možnosť spoznávať sa, nepriamo, ked´ vnímaš okolie, vnímaš samého seba...AKTY X..
hmmm,,tak su obdobia, na ktore mam zle spomienky, ale su aj obdobia, na ktore mam dobre spomienky, a skor bych povedala, ze mam viac tych dobrych spomienok,, ..ale boli casy, ked sa vsetko zle prevalilo a kazilo, nic sa nedarilo a ten pocit je strasnyyyyy.. ,,po case vsak prejde, treba s tym zit, lebo zivot je kurva a kurvu treba prejebat(boaaa,,to tu uz hadzem vyroky mojho kamosa slight_smile:,,no tak netreba brat zivot vazne a tesit sa z kazdej dobrej chvile
nuž áno suhlasim s tamvtme, ze keby bola rovnovaha, tak by sme nevedeli pochopit principy v zivote, objavovať hodnoty a nielen objavovať, ale v nich aj žiť!, no..podla mojho skromneho nazoru, rovnovaha v ramci jedneho cloveka je iba cesta k cielu: dokonala harmonia, tento ciel ale nikdy nedosiahneme, ja len dufam, ze po smrti ho dosiahneme, ale myslim, ze je len na nas, ci nas den bude v rovnovahe, alebo sa budeme cely den lutovat, alebo len radovat, alebo pol dna lutovat pol dna radovat, neda sa to nadiktovat, nezymsel, vselico sa vsak vracia v zivote, len my si to neuvedomujeme, su to drobne kazdodenne situacie, niekto nas odmietne, trochu sme skalmani, ale zabudli sme na to ze pred par dnami sme my sami niekhoho odmietli, alebo su to take dve spolu nesuvisiace pripady...dolezite je aj tak zit, ze nielen lasku hladat v druhych, ale aj tú harmoniu mozme najst v inych ludoch:o) zivot je krasny, ma nekonecne moznosti
Rovnováha v živote chýba každému podľa mňa teda večšine ...je ťažko nájsť naozaj usporiadaný život ktorý by vyhovoval každému .. rovnováha bola na začiatku ..a teraz vymizla ..všimnite si všetko sa robí príliš ....alebo vôbec málokedy nájdeme zlatý stred myslím že rovnováha je to čo hľadá každý z nás a keď ju nájde jeho úlohou je ju šíriť ďalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a ta rovnovaha... no vlastne nemam uplne jasnu predstavu, co to je, upne to preoste nechapem, aj ked si myslim, ze ako tak vyrovnana som (sice nemam vyrovnany chrbat, ale to snad nerata
a ze povazujeme za dobre aj to co vobec dobre nieje a tak tu rovnicu nenajdeme a nevyriesime
Nemam rovnovahu a hladam ju,svoj pokoj,svoje equilibrium...