kamoska ked sa rozisla s frajerom si dala predpisat antidepresiva, raz sme boli vonku a po par pivach bola opita, som sa jej pytal ze preco ze berie antidepresiva.
Ja som sa z posledneho vztau dostaval asi 2.5 roka. Az som usiel z Europy, lebo sa to uz nedalo viac vydrzat. Ale medzi tym boli aj pekne chvile ked uz som myslel, ze som z toho von.
Tak je to individuálne a aj podľa toho čo ste všetko prežili a tak ja napríklad neviem moc zabudnúť ani po vyše 3 rokoch a teraz mi to bráni v tom aby som sa vedel až tak veľmi zaľúbiť. Tak ale ja nie som normálny
V prdeli vacsinou prestanem byt tak 2-3 mesiace po tom, ak to bol dlhodoby vztah. Ale to neznamena, ze mi ten clovek prestane chybat. Len uz to neboli a neni to ani tak z lasky, ale proste ti chyba ten clovek ako taky. A to moze byt este dlho.
@tommyhot presne aj ja som sa snažil od toho ujsť, prácou a koníčkami ale po rokoch sa to zas vynorilo chýbal mi vzťah a aj keď sú určité sympatie aj inde ale stále rozmýšľam nad minulosťou tak ale chcem to vyriešiť bo sa tak už nedá žiť alebo všetko hodím za hlavu a zas sa budem venovať iným veciam nie vzťahom
@dusankk@carpathian veď práve to... že s tým človekom strávim/-š/-te toľko času a toľko rôznych aktivít a zrazu sek a nič, všetko sa tým má skončiť, teda to spoločné :/
u mňa to trvá už rok a stále žiadne zlepšenie a to rozhodne nesedím doma na zadku, venujem sa kope vecí ale potom večer keď som už sama tak to na mňa vždy tak nejak doľahne
ja som bola najdlhsie v riti z rozchodu asi tyzden.. po 3 rocnom vztahu..
2 dni po rocnom a stvrt takmer..
ja neviem nejako ma to nebere vzdy som zatial totizto zistila ze to bolo najlepsie riesenie
neviem, čo je normou, ale ja som milovala bytostne, takže potom ide o to, ako veľmi ťa ten rozchod zničil. a spätne vidím, že ma ničil už ten vzťah a dnes každý deň ďakujem za to šťastie, ktorého sa mi dostalo, že už s ním nie som. niet väčšej úľavy a slobody. dva roky určite.
@genksta ok prvy tyzden to bolo najhorsie, potom uz ok, mozno mesiac po rozchode som mala chvilu takych depkoidnych par dni, lebo sme sa este stretli, pretoze mi pomahal so stahovanim, ale potom uz uplne v pohode bol to debil, vobec mi nie je luto ze spolu nie sme. dokonca sa divim ze som s nim tolko dlho vydrzala. nechyba mi absolutne, ani nemam zaujem byt s nim v akomkolvek dalsom kontakte
už rok som. ale berme to tak, že síce sa so mnou oficiálne rozišiel pred rokom, ale ešte pred 2 mesiacmi mi tvrdil že ma miluje a pred 2 týždňami som s ním spala. takže fakt neviem, neviem čo je to norma a neviem čo je to rozchod.
uz 8 mesiacov budem sama a nechýba mi to... občas si spomeniem ale to len vtedy ked sa stretnem z jeho mamčou a bratom lebo s nimi vychádzam fajn.. len sa k nemu nevracaaj bozeee.. to prejde rob vsetky mozne aktivity na ktoré si nemala vtedy cas.. alebo začni sa učiť čosi nové..
a ked ti niekto povie že norma je 2 mesiace tak potom po 2 mesiacoch od rozchodu budeš celá fit lebo tak je to v norme?????? podla mna je to velmi individuálne... kludne môžeš byť v prdeli aj 2 roky ...
@shadowen ach... ako niektorí ľudia berú veci doslovne
jasné, že nebudem fit, v podstate je to skôr básnická otázka, jasné, že na takéto veci normy neexistujú... ale aspoň v tých niekoľkých komentároch vidím,ako sa s tým vyrovnávajú ostatní
Pred mesiacom som sa rozisla po troch rokoch a nejako ma to nebere. Akoze jasne, ze mi niekedy pride luto, ale skor by byva luto to, ked ho chyti zla nalada a veeelmi kvetnato mi opisuje, ako trpi a co vsetko mu nas rozchod sposobil.
Ale ked som bola zalubena predtym, tak veeelmi som sa popalila, ze som nevedela co so sebou a musela som odist z krajiny, preplo mi tak, ze som prerusila vacsinu kontaktov s kamaratmi a trvalo mi skoro rok dat sa naspat do normalu.
zaleží od dĺžky a intenzity vzťahu a aj toho, či sa rozídeš ty, alebo si tá, čo dostane kopačky a ako veľmi si namotaná.... ja som bola napr. naposledy v predeli tak cca týždeň....z toho predtým rok a pol
je to individuálne - po tejto skúsenosti sa mi ani tie dva roky nezdajú veľa, nepripadalo mi to tak - proste som si žila normálne, len proste ten rok a pol veľmi často utekali myšlienky k tej osobe a nevedela som si nikoho iného pustiť k telu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ja som bol z toho v riti takmer rok
Ale byt v prdeli z toho ako nieco nedopadlo podla ludskych predstav tak to sa pocita od hodiny zhruba az k takym 15tim rokom
Pol roka to bol uplny des, potom som sa zalubila a nastal ten stav ako v @13 ze uz som ho nelubila ale chybal este dlho, dlho, este dobre dva roky...
2 dni po rocnom a stvrt takmer..
ja neviem nejako ma to nebere vzdy som zatial totizto zistila ze to bolo najlepsie riesenie
Neviem, čo je norma. Ale môže to byť roky a možno aj nikdy. Dám Ti vedieť.
miestami zle tak rok
dnes po X rokoch absolutny nezaujem. v kazdom pripade
Ale ono aj ten rozchod je proces,cize ak neratam iba cas od toho dna tak je to dlhsie
1.-asi aj rok,kym som sa k tomu odhodlala
2.- 5 mesiacov
Preto to ptm uz po samotnom rozchode bolo iba par dni. Lebo uz som bola vnutorne viac-menej stotoznena
@candy hentie stavy ale tiež nie sú výhra, nie?
TO dáš!
jasné, že nebudem fit, v podstate je to skôr básnická otázka, jasné, že na takéto veci normy neexistujú... ale aspoň v tých niekoľkých komentároch vidím,ako sa s tým vyrovnávajú ostatní
Ale ked som bola zalubena predtym, tak veeelmi som sa popalila, ze som nevedela co so sebou a musela som odist z krajiny, preplo mi tak, ze som prerusila vacsinu kontaktov s kamaratmi a trvalo mi skoro rok dat sa naspat do normalu.
je to individuálne - po tejto skúsenosti sa mi ani tie dva roky nezdajú veľa, nepripadalo mi to tak - proste som si žila normálne, len proste ten rok a pol veľmi často utekali myšlienky k tej osobe a nevedela som si nikoho iného pustiť k telu.