uz asi nemam co komu dat, s bratom sme sa uz dohodli na darceku pre rodicov a frajerovi som dala na minule vianoce vsetko, o com som vedela, ze to chce.. a teraz si uz kupi sam co potrebuje, takze ani nie
Ja rozmyslam ako velmi sa mi nechce stresovat vianocnou dopravou cez tri staty :/a jak velmi sa netesim na... Nikoho extra prijemneho... Ziadne extra dobre jedlo,... Tonu batoziny a pripomienok, kontrolovanie rodinou otravne otazky... A vyhybanie sa nejakym konfliktom, Bezvyznamna stresova atmosfera. Mne bude asi lepsie samej tu nez doma.
vianoce neoslavujem, nejako ma netankuju a nejdem sa predbiehat co komu kupit zrovna tento den, ak mas niekoho rad dokazes mu to hocikedy a netreba na to ani tento trapny sviatok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
uz asi nemam co komu dat, s bratom sme sa uz dohodli na darceku pre rodicov a frajerovi som dala na minule vianoce vsetko, o com som vedela, ze to chce.. a teraz si uz kupi sam co potrebuje, takze ani nie
Hlavne pre brata, lebo ako jemu vymyslieť niečo, čo potrebuje a ocení, to je umenie.
Ostatných členov rodiny mám v malíčku, ale brat? to je najdlhší proces výberu.