Vôbec. Odkedy s nimi nebývam, vzťah medzi nami sa zlepšil, ale nikdy sme si neboli blízki a doteraz sa im s ničím nezverujem a rozprávame sa len vecne...
s ocom da sa povedat, ze sa bavim len ked nieco potrebujem alebo nieco potrebuje on, s mamou je to lepsie s nou sa rozpravam viac, viac jej doverujem, ale ked mam nejaky problem, skor sa s nim zdoverim sestre alebo bratovi
ja rozmyslam, ze asi zacnem. ono ked bol clovek mladsi, tak tam bolo take to "beeee, rodicia, nikdy!!", ale s pribudajucim vekom sa to akosi straca a faktom je, ze mama ma zo vsetkych ludi co som kedy stretol skutocne hadam najcistejsi charakter a celkovo nemam dovod sa s nou nerozpravat, teda okrem tych teenagerskych zabran.
hmm, tak ja sa tvarim ze nie ale konieckoncov ked mam problem / potrebujem poradit alebo ma nieco trapi, tak vzdy idem skor ci neskor za svojou mamou. je to ten najlepsi clovek akeho som doteraz stretla a viem ze mi chce 100% len to najlepsie ... aj ked o mne nevie uplne vsetko a vsetky moje myslienkove pochody, rozumieme si a vie skvele poradit.
a vyzera to tak ze brat bude z velkej casti po nej plus tam bude trochu muzskej racionality od otca, preto sa velmi tesim ked s nim prestane jebat puberta.
Akože keď mám náladu, tak sa s mamou sem tam porozprávam. S ocinom skoro vôbec, mám s ním síce dobrý vzťah, ale nerozprávame sa veľmi. Avšak radšej sa zdoverím kamarátke napríklad.
Nie. Mrzí ma to veľmi, lebo sú najlepší ľudia, ktorých poznám, ale o osobných témach sa s nimi neviem baviť, resp. veľmi málokedy. 1k nechcem ich znepokojovať a rodičia sú navyše už raz takí, že všetky veci strašne prežívajú a zveličujú a občas dokonca aj použijú proti tebe
S mojimi rodičmi sa to nedá, nakoľko sa mnou snažia dosť manipulovať. Teda mamka ani nie, skôr otec. Samé vyhrážky, ak nerobím to, čo chce on (a jeho nápady sú niekedy naozaj zvláštne...) skazila som sa v jeho očiach, keď som odmietla ísť na matematické gymnázium a šla na jazykové. Odvtedy to bolo stále horšie... a mamka je zase veľmi citlivá, nemôžem jej hovoriť všetko, pretože sa o mňa príliš bojí a najradšej by ma stále mala pri sebe :/
Hrozne ma minule dojalo, ked mi kamarát povedal, ze mama ho normálne hĺbkovo vyspovedala aby sa vykecal lebo mal posledne dni pocit, ze nevie čo so životom a fakt mu to pomohlo.
Takze dosť obdivujem a chcela by som ale na to by sme asi celá rodina museli byť úplne iní ludia
Záleží od toho o čo ide, ak niečo vážne tak aj hej, ale inak sa takmer vôbec nerozprávame. Čo je škoda, lebo aj by som chcel, ale väčšinou nie je o čom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Teraz ze uspech ked sa s nimi vobec rozpravam
Tak uplne nejake detaily a total najosobnejsiie veci nie
a vyzera to tak ze brat bude z velkej casti po nej plus tam bude trochu muzskej racionality od otca, preto sa velmi tesim ked s nim prestane jebat puberta.
Takze dosť obdivujem a chcela by som ale na to by sme asi celá rodina museli byť úplne iní ludia