No ja som s tým nikdy nemala problémy, nikdy mi nikto nič nepovedal, ani si napamätám.. ale tiež odkedy buvávame s priateľom, buď u nás alebo u nich, pár krát sa mi podarilo "prekecnúť" Prvý krát keď som zaspala pri telke, hovorila som niečo v štýle že mu tú bundu operem, a druhý raz keď sme spali u nás som točila o tom, že sme mali ísť radšej tým osobákom Ono prvý raz mi to bolo trápne, ale teraz sa aspom sa mne smejeme.. ale zaujímavé, že sa mi to stale LEN s ním
ked som bola mensia ze vraj som rozpravala zo sna ...uz neviem presne ze co .....ale moj brat rozprava zo sna alebo sa aj smeje aj sa obcas poprechadza zo sna po byte
Ja bohužiaľ občas zo sna rozprávam...problém by to nebol, keby neexistovali semináre, na ktorých bývame obrovské skupiny ubytované na noc v jednej miestnosti...Ja som sa pár krát tak rozkecala... Ráno mi kamaráti so smiechom rozprávali moje hlášky typu: "No pod sem moja..." -snívalo sa mi o mojom psovi-Elze; prípadne som zo sna vykrikovala ich mená...Hrôza!!!
Zatiaľ mi nikto nehlásil že zo sna rozprávam...
Ale brat zvykne hovoriť zo sna, prípadne sa smiať Ale vždy si to len tak zašomre popod nos, takže som mu nikdy nerozumela... rodičia tvrdili že raz vraj poďakoval
Ale potom mávame krajšie zážitky - raz som ho budila keď zaspal pri telke - pootvoril oči, pozrel na mňa, úplne logicky reagoval na moje otázky a v okamihu ako som odišla zase zaspal. Keď som ho o polhodinu bola budiť znovu - už poriadne, tak si vôbec nepamätal že som tam bola Rodičom to zvykne robiť ráno keď ho budia aby vstával do školy
ja so spanku rozpravam zevraj dost casto obvykle je to vraj len mrmlanie, ale niekedy aj nejake vety ktore su uplne mimo ale nemozem povedat, ze je to pravda, lebo sam seba som este zo spanku nepocul
neviem nikto mi este nepovedal ze hovorim zo spanku ale moj brat to dava dost casto posledne to bolo ze: vymaz to vymaz to.. potom asi polminuty ticho a potom KANADA KANADA!
ja nerozpravam zo sna, ale stalo sa mi raz, ze som rozpraval=D..a este som aj konal=D....raz sme spali u sesterky a spali sme vsetci vedla seba na roztahovacich kreslach a sestra mala vankus pod esbou a mne sa snivlao ze hrame karty a ona si ich schovala pod seba,t ak som zacal tahat ten vankus z pod nej a vravel som ze daj sem tie karty=D
spím
"Ahoj, Harry, čo tu deláš?"
"Ahoj, zipporah, kakám "
"A načo kakáš?"
"No lebo je to sen . V snoch je všetko možné, zipporah, aj kakanie harryho pottera ."
a viete prečo ho budú naháňať? lebo harry je v skutočnosti baktéria! ktorá sa votrela do našich hláv a treba ho zablokovať, nech nám nespôsobí syndróm potterománie
vela krat sa mi snivalo o soferovani,aj kym som nechodila na autoskolu..ale vzdy dake blbosti raz som sla,ale vpredu nik nebol ja som sedela za soferom a drzala volant a sla a neskor si presadla dopredu
raz som sa prichytila na to ako som kricala ze nee nechod tam nechod tam a potom som si tak pomyslela ze boze to co som povedala ..taky polospanok asi..a moja mama mi raz povedalaze prisla do izby a ja som so zatvorenymi ocami sedela na posteli a hovorila ze nie neviazte neviazte ma a ze som sa strase trhala mam dost akcne sny
bezne rozpravam zo spanku.. a potom ma zo mna srandu brat .. najnovsie mi vravel aj s mamkou, ze je to uz po tretikrat co som zo spanku rozpravala po anglicky... .. ale to tak ze 20minut v kuse a normalne zmyselne vety rozvitee hihi.. a ze oni mi povedali : "Alenkaa,zobud sa, to sa ti len sniva.." no a ja ako inak zase po anglicky som im odpovedala.. .. vidite, vselico sa stava
drsnee =D moja sestra strasne keca zo spanku, rata a podobne, ale minule ma az vydesila =D si sadla na postel, oci take ledva otvorene, cervene, vrazedny pohlad, zobrala medvedika takeho velkeho plysoveho, chytila ho pod krk a triasla s nim ze SVIHAJ, SVIHAJ! =D =D potom ho odhodila prec, este nanho ukazala prstom, furt ten vrazedny pohlad, a hned nato ju sklatilo do postele a iba chrapot sa ozyval =D =D
Ja rozprávam zo sna často, brat sa sťažoval že ani telku nepočuje ako kričím...A bývam aj námesačná, často to shytá brta, prišla som ho zobudit a triasla som mu hlavou, chcela som aj čúrať v jeho izbe, aj som mu vynadala do debilov periny som mu priniesla a tak aj som si raz vyhádzala skrinu potom som si ju musela upratovat
hej ja vraj rozpravam zo sna ale udajne vacsinou nakupujem lebo ze vraj stale vravim ze este toto treba kupit, este toto treba, toto nie to je drahe atd. alebo ked nenakupujem tak sa mi neda vraj rozumiet, ze si len tak mrmlen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
» www.birdz.sk/forum/rozpravan...
Ale brat zvykne hovoriť zo sna, prípadne sa smiať Ale vždy si to len tak zašomre popod nos, takže som mu nikdy nerozumela... rodičia tvrdili že raz vraj poďakoval
Ale potom mávame krajšie zážitky - raz som ho budila keď zaspal pri telke - pootvoril oči, pozrel na mňa, úplne logicky reagoval na moje otázky a v okamihu ako som odišla zase zaspal. Keď som ho o polhodinu bola budiť znovu - už poriadne, tak si vôbec nepamätal že som tam bola Rodičom to zvykne robiť ráno keď ho budia aby vstával do školy
napríklad
spím
"Ahoj, Harry, čo tu deláš?"
"Ahoj, zipporah, kakám "
"A načo kakáš?"
"No lebo je to sen . V snoch je všetko možné, zipporah, aj kakanie harryho pottera ."
teším sa dnes na spánok, bude sa mi snívať, ako harryho naháňajú imunoglobulíny
@mardzi93 kks kolko prihod "skoro vycurala, vynadala do debilov, vyhadzala skrinu"