,,Rozprávky pre neposlušné deti a ich starostlivých rodičov"-poznáte túto knihu?
Je to kniha s "desivými" príbehmi, ktoré sa viažu na rôzne detské zlozvyky, napr. protest proti kúpaniu, mľaskanie, špáranie sa v nose... a vždy to končí nejakým desivým koncom(uuu). Tiež sú tam na konci argumenty pre rodičov ako-,,Ak si budeš utierať
@carrie Buď rada Ja som sa ako prcek večer aj do skrine s revom skrývala, len aby ju mama nečítala Musím uznať, že to fungovalo Aj keď som na ňu rýchlo zabudla Asi som sa snažila vytesniť tú traumu čo najskôr z hlavy
knihu poznám, mal som ju za "povinné čítanie" tento semester a s čistým svedomím prehlasujem, že je to tá najhoršia kniha, akú som kedy čítal. Svojmu decku by som to nečítal nie preto, že príbehy sú strašidelné, ale preto, že sú absolútne tupé, postrádajú akúkoľvek originalitu a sú písané podľa jednej šablóny. Děs a hrůza. A mám vážne obavy, že by sa mi nepáčila ani ako dieťaťu.
Doma ju máme, rodičia mi ju nečítali za trest, ako knihomoľ som ju zvládla sama, ale teda... jedna z najhorších knižiek, čo si z detstva pamätám... A nemala som z nej traumu, mňa práveže takáto temná tematika vždy fascinovala... ale proste tá knižka sa mi nepáčila.
Ale videla som jej divadelnú verziu, myslím že sa to volalo - ÚPNDPS - Ústav pre neposlušné deti profesora Samojeda (divadelný súbor Lano) a to by som si pozrela znovu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale mama ma s ňou nestrašila vôbec asi som bola poslušné decko
uzasna
Minule som v nej len tak nostalgicky listovala a spomínala na letá strávené na chate s touto knižkou.
Ale videla som jej divadelnú verziu, myslím že sa to volalo - ÚPNDPS - Ústav pre neposlušné deti profesora Samojeda (divadelný súbor Lano) a to by som si pozrela znovu