Ak by sme boli obaja rovnako nekomunikatívni s ľuďmi čo nepoznáme, tak by sme sa nezačali ani baviť.
Alebo by sa jednému podarilo vyplašiť toho druhého, ešte skôr ako by sme sa spoznali. :S
No ak je to teda tak ze akoze by to bola moja zenska verzia tak jasne ze rozumel ale uz ako pisu viaceri tak netusim ako by som mal niekoho takeho spoznat kedze by sme sa nevedeli rozpravat ani nic no jedine cez net ale bohuzial takych ludi ako som ja minimalne na Slovensku asi este nevymysleli
Netuším, práve nad tým rozmýšľam. Asi skôr by som si rozumel s nejakou ktorá by bola mojim odrazom tak na 50%, skôr by som chcel niekoho kto je opak mna a nieje úplne bez života ale mal by vlastnosti, alebo skôr cnosti ktoré si na sebe aj na ženách vážim.
Rozumel ale nikam by sme to nedotiahli, pretože by sme obaja boli neschopné socky.
Ale tak s takou osobou by ma možno bavilo aj žiť na ulici a kradnúť jedlo z tesca.
Raz sa mi snívalo, že som stretol svojho klona. Skončilo sa to tak, že sme sa začali mlátiť, ale keďže sme boli obaja rovnako gengľavé drevá, ani jeden z nás nevedel zasadiť tomu druhému rozhodujúcu ranu.
Nie, buď by som sa o obesil ja alebo "ja"(ona) Ja som strašný spoločník, nemám rád ľudí a už vonkoncom nie seba, nechápem sa ako som mohol so sebou vydržať tak dlho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a prečo by to malo znieť zle ? proste mať môj odraz v ženskom tele vedla seba tak by bola asi aj hneď svadba
Jasne, ze si rozumiem. :S
Alebo by sa jednému podarilo vyplašiť toho druhého, ešte skôr ako by sme sa spoznali. :S
Ale to je ok, aj seba neznášam.
a cudujem sa ludom kt si so mnou rozumeju
Ale tak s takou osobou by ma možno bavilo aj žiť na ulici a kradnúť jedlo z tesca.
Príliš veľa podobného je niekedy na škodu. Hlavne keď sú dvaja podobní v tých horších vlastnostiach:/
Rozmyslam, ako by sa to dalo interpretovat. Ale nechce sa mi a idem si zapalit a dufam, ze na to zabudnem. -=0se[09
ale zatiaľ úplne najlepší vzťah bol s osobou, ktorá je v niektorých veciach iná ako ja, lepšia, a potiahla ma hore