Som od neho nič nečítal, ale pochádzal z Devínskej, takže naši o nom vedia dost.. skorej z očianskeho života - bol vraj dost uzatvorený, introvert, proste ako laik by povedal že "čudák" i ked každý je vlastne nejakým sposobom čudák
...zevraj mal mamu alkoholicku a chcel jej dokazat ze zavisly clovek sa z toho moze dostat prostrednicvom svojej vole, tak zacal pit aj on, avsak zistil ze nedokaze prestat....blbe....a este viem ze zil v zahradnom domceku bez wc- ka a vody az kym sa neozenil...no nechcela by som byt v jeho kozi...
ja ho mám veľmi rada. rozum, láska, narcis... podľa mňa bol dosť dobrý slovenský antirománista mne sa jeho tvorba páči. nedávno som sa hrabala babke v knižnici a našla som tam Rozum a bolo v nej aj venovanie. že: Vacovi venuje žena... (pozn. Vaco bol druhý manžel mojej babky, a bol alkoholik. a moja babka knihy nikdy nečítala, čiže vyberala iba podľa názvu ak by ste nechápali tú symboliku, o čom pochybujem, tak spamätaj sa už konečne tým chcela povedať moja babka )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
1. Hudba
2. Rozum
Ale je pravda, že bol dosť uzavretý, lebo to je dosť cítiť aj v jeho knihách a potom zase keď spáchal samovraždu.