Prosím Vás, čo znamená to keď má niekto, väčšinou puberťiak na fotke ruku cez ústa spôsobom že trčí len nos Znamená to že neexistuje sloboda prejavuje alebo že jedli cesnačku alebo to má duchaplný význam? Fakt neviem,keď dievky špúlili pery to bolo lepšie
@vsakpredsajaa Lebo mi to moja viera zakazuje, neviem čo ti na to iné odpovedať. A zdržiavajme sa vulgarizmov, aha ja tu píšem slušne. A buď rád že nás to trápi, keby nás trápila vojna alebo hlad to by bolo horšie.
@kierkegaard "Lebo mi to moja viera zakazuje, neviem čo ti na to iné odpovedať".
Týmto potvrdzuješ že ťa trápi absolútne nepodstatná a zbytočná vec.
Vulgarizmy používam preto lebo ma vytáča ako sa dokážu ľudia pohádať už aj kvôli tomu v akej polohe má niekto na fotke ruku.
@vsakpredsajaa Vidíš, mňa to nevytáča vôbec ani ty, ani ruka na fotke alebo hoc kde, len som sa spýtal. Počuj ak ťa vytáča toto mal by si začať meditovať aby si našiel harmóniu, vieš, potom ťa nebude žiadny čudák tu na vytáčať a nebudeš musieť škaredo hovoriť.
@kierkegaard "len som sa spýtal"
Ale akým spôsobom?
Ďalej: "Znamená to že neexistuje sloboda prejavuje alebo že jedli cesnačku alebo to má duchaplný význam?"
Nechceš mi tvrdiť že nepoznáš odpoveď na túto otázku. Napísal si ju preto aby si vytvoril nejaký odpor voči takýmto fotkám, respektíve ich "zosmiešnil" a sám sebe dokázal že si akoby nad nimi.
Zakladať fórum kvôli takejto blbosti? Vážne? To je moc aj keby si sa seriózne tú otázku pýtal.
@vsakpredsajaa Fakt nepoznám odpoveď na tú otázku naozaj, a spýtal som sa pekným spôsobom podľa mňa. Ale dobre máš pravdu, je to odsúdeniahodné čo som urobil, zaslúžim si vyhostenie na Sibír.
Neviem či to nesúvisí s trojicou opíc, hluchá, nemá, slepá. A môže to znamenať, na toto radšej nič nepoviem, fotí sa s tým, že ich niekto/niečo uráža a oni sa radšej zdržia komentára. Neviem si to inak vysvetliť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Pritom cool to bolo možno pred 3 rokmi.
A v skutočnosti ani vtedy nie.
Takže sú to dosť zmätení jednotlivci, od ktorých sa treba držať čo najďalej!
Týmto potvrdzuješ že ťa trápi absolútne nepodstatná a zbytočná vec.
Vulgarizmy používam preto lebo ma vytáča ako sa dokážu ľudia pohádať už aj kvôli tomu v akej polohe má niekto na fotke ruku.
Ale akým spôsobom?
Ďalej: "Znamená to že neexistuje sloboda prejavuje alebo že jedli cesnačku alebo to má duchaplný význam?"
Nechceš mi tvrdiť že nepoznáš odpoveď na túto otázku. Napísal si ju preto aby si vytvoril nejaký odpor voči takýmto fotkám, respektíve ich "zosmiešnil" a sám sebe dokázal že si akoby nad nimi.
Zakladať fórum kvôli takejto blbosti? Vážne? To je moc aj keby si sa seriózne tú otázku pýtal.
Nezaslúžiš ale sám vieš že mám v tomto smere pravdu.
Ok maj sa
Ja na tom nič zlé nevidím. Veď nech sa fotí každý ako chce. Je to jeho vec...