ja sa učím po nemecky ale radšej by som mala namiesto nemčiny ruštinu, mi je zle s toho ch, š, eo, oj,ou, a podobne v nemčine, ruština je taká mäkká nie ?
ja sa učím po nemecky a neviem keby som si mohla vyberať znova v škole mezi nemčinou a ruštinou asi si vyberiem tu nemčinu aj ked viem nemčina nieje to bohvieco
Rustinu, uz 3 roky sa ucim nemcinu a dufam, ze na strednej budem moct rustinu, aj ked ju viem ale radsej trochu vybrusim rustinu ako sa dalej ucit nemcinu.
rusky sa ucim uz nejaky ten rok, nemecky desat takze ja si uz toho moc nenavyberam asi.. mam obe как тебя зовут? pekne po rusky to k prispevku cislo 22.
ehmm...rustina je lahsia owelaaa....nemcina je dost narocna a to wem co howorim same te koncowky passiwi konjuktiwi alee wyber si co ces ty....a rustina je teraz opat ziadana....ne jak sprosta nemina...no blee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a práve preto sa učím po francúzsky i keď sme mali na výber všetky tri menované jazyky
otázka bola: Po rusky alebo nemecky?
a ona povie anglicky..
áách jaj
a pre šeckich kurz nemčini zadara:gutentak
kurz ruštini zadara:kakti wiaza wud::: smiley:
A vybrať si medzi tými dvoma jazykmi... asi ruštinu, je mi o dosť bližšia než nemčina...
11. to by som veru nevymyslela
a mne sa pacia jazyky ako franina, taliancina, spanina... ja sa ucim franinu a celkom sa da rozumet aj portugalcine a taliancine tak to je suepr
a u nas si prvaci moze vybrat...keby to aj nam dali tak na nemcine vela ludi nie je
ja by som chcel najviac mat anglinu rustinu francuzstinu...a latincinu
..po rusky ma uci suseda..aj tak nic z toho neviem