čo si myslíte o tomto type ľudí sú veľmi pekný a pritom niesu narcismi žijú pre svoju lásku ,niesú ľahko dostupný, občas vedia aj pichnúť ostrým názorom
Keď už som tu, tak trošku k prejdem k romantike (alebo k sentimentalite.. ako pre koho ) Výrok z jednej knihy:
"Si ako vzácny kvet, no tvoje tŕne ma bolestivo zraňujú. Si ako ruža, ktorá vábi a prosí, aby ju niekto odtrhol, ale keby sa k tebe vystrela neopatrná ruka, našla by iba množstvo ostrých tŕňov. Ale skúsený záhradník vie, ako sa vyhnúť tŕňom. Opatrne sa načiahne k stonke a jemne ružu odtrhne. Potom je už naveky jeho."
čiže s tou dostupnosťou opatrnejšie, stačí len vedieť, ako uchopiť.
Ruža...ostne súemergencie, čo sú deriváty epidermových buniek, slúžia na ochranu a nevidím tam súsvis s ľuďmi, ktorí na ochranu využívajú zväčša slová na obranu, obranný postoj, bojové umenia, všetko riadi mozog...prirovnávať mozog k emergenciám....wow!
ruža je "pekná", to si myslí iba človek, estetika, pohľad na estetiku, ale hmyzu je to jedno, hlavne, že to má farbu (karotenoidy, antokyány...) a vylučuje to lákavé látky (izoprenoidy)
tulipán, narsic, slnečnica, preboha, preboha kde sa nám podela, tá naša rehoľa chýba mi tu muškát, a kde je ten karafiát? zvonček s fialkou si pripili, a ku koncu zacvengali
a z čoho je tvoj mozog a tvoj druhý mozog produkuje tiež čo si zabudol dodať a sex je čo si dosť zaujatý a radšej si daj H2O lebo C...C... s CO2 ti nerobí dobre... :p :p :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
inac kedy das pokoj s tymi burinami???
"Si ako vzácny kvet, no tvoje tŕne ma bolestivo zraňujú. Si ako ruža, ktorá vábi a prosí, aby ju niekto odtrhol, ale keby sa k tebe vystrela neopatrná ruka, našla by iba množstvo ostrých tŕňov. Ale skúsený záhradník vie, ako sa vyhnúť tŕňom. Opatrne sa načiahne k stonke a jemne ružu odtrhne. Potom je už naveky jeho."
čiže s tou dostupnosťou opatrnejšie, stačí len vedieť, ako uchopiť.
Tie moje nálady...
5. ...velmi pekné
taketo temy o burinkach to je uroven pod 15!!
paci sa ti moja webka??
ľahko dostupný .. tiež veľmi relatívne
a slovo občas .. tiež
neviem akých presne myslíš
ale ked pride múza mozno budú...
aj ja mam ružovu orientaciu....ale to sa ťažko vysvetluje
ruža je "pekná", to si myslí iba človek, estetika, pohľad na estetiku, ale hmyzu je to jedno, hlavne, že to má farbu (karotenoidy, antokyány...) a vylučuje to lákavé látky (izoprenoidy)
tulipán, narsic, slnečnica, preboha, preboha kde sa nám podela, tá naša rehoľa chýba mi tu muškát, a kde je ten karafiát? zvonček s fialkou si pripili, a ku koncu zacvengali
a z čoho je tvoj mozog a tvoj druhý mozog produkuje tiež čo si zabudol dodať a sex je čo si dosť zaujatý a radšej si daj H2O lebo C...C... s CO2 ti nerobí dobre... :p :p :p