podľa toho aké sú to virážky... mne všeobecne pomáhal aknemycin, no na lekársky predpis... tak ak sa ti chce ísť ku kožnej/mu alebo máš známeho v lekárni... skús... najlepšie na zapálené a bolestivé...
@semhamforas len to nie.... tvár budeš mať celú bodkovanú, červenú, až modrú... neriskovala by som to... raz som bola na hĺbkovom čistení, a nikdy viac...
@semhamforas@acvd43xa7w tiež mi tá divná farba z tváre zmizla, no vyrážky zostali :/... celkovo sa to vylepšilo, aj keď ani náhodou som nebola bez akné, no za tú bolesť to nestálo...
@somslavka ja som tiez isla ku kozmeticke a dopadlo to strach a hroza..uz nikdy viac.....a inak ja mam pletovu vodu z nemocnice jedine ta mi pomohla..ale teraz ked sa mi to uz viac menej zahojilo tak pouzivam len z drogerie taky peeling alebo co to ze v takej bledomodrej tube ze esence ci co to a potom je aj taky krem ktomu tak to ...a make up som si isty cas kupovala v lekarni a to acne color
@limetkajaja ja som poctivo chodila ku kožnej lekárke, v 16 som začala užívať lieky (asi pol roka) a už skoro rok som bez akéhokoľvek akné, ani makeup nenosím ... fajnostka ... ale boli to hnusné časy, keď som sa celá šúpala a pery som musela stále nejakým balzamom natierať.... ale stálo to za to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ved je to len vyrazka..zakryjes makeupom a co..