Mne osobne s pol rokom bývania u otca; t.j. sloboda, klídek, veľa tabáčku, posledné nočné autobusy domov, stohy nacistických knižiek, zopár prúserov, neskutočne nezodpovedné hospodárenie s peniazmi, kt. nie sú tak úplne moje; každý mesiac nejaká zmena vizáže, káva zalievaná horúcou vodou z vodovodu, samozrejme niektoré svetové udalosti..
Rok 2011 bol súčasne najlepším aj najhorším rokom v mojom živote. Strávila som ho prevažne s úžasnými ľuďmi, ktorí, ako som nakoniec zistila až takí úžasní neboli!, Strašne veľa som sa toho naučila: Maj v piči a never nikomu!; Všetko čo sa stalo, sa stať muselo, lebo inak by si nebola tam kde si, síce nie si na tom najlepšie, ale mohlo by to byť aj horšie!; Carpe diem!; Neľutujem nič!
so super novou strednou školou, so všetkými úžasnými ľudmi kt. som spoznala, so všetkými kravinami ktoré som spravila, s úžasným letom, úžasným posledným polrokom na zš, s absolvovaním niekoľkých vecí, s mojim prvým mega prúserom ktorý som ešte stihla tento mesiac dalej sa mi teraz rozmýšľať nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Mne osobne s pol rokom bývania u otca; t.j. sloboda, klídek, veľa tabáčku, posledné nočné autobusy domov, stohy nacistických knižiek, zopár prúserov, neskutočne nezodpovedné hospodárenie s peniazmi, kt. nie sú tak úplne moje; každý mesiac nejaká zmena vizáže, káva zalievaná horúcou vodou z vodovodu, samozrejme niektoré svetové udalosti..
a urobila som enormné množstvo nezmyselných rozhodnutí, za ktoré teraz musím cvakať
a hej, aj som maturovala
a cez leto si fajn zarobila
Depresie, depresie, depresie, LETO, smiech, brigády, alkohol, cigarety, drogy, Zio, sex, Escapelle, problémy, alkohol, depresie, sebapoškodzovanie, alkohol, útek z domu, psychiatria, alkohol, drogy..
Rok 2011 bol súčasne najlepším aj najhorším rokom v mojom živote. Strávila som ho prevažne s úžasnými ľuďmi, ktorí, ako som nakoniec zistila až takí úžasní neboli!, Strašne veľa som sa toho naučila: Maj v piči a never nikomu!; Všetko čo sa stalo, sa stať muselo, lebo inak by si nebola tam kde si, síce nie si na tom najlepšie, ale mohlo by to byť aj horšie!; Carpe diem!; Neľutujem nič!
velky pruser, teraz cakam ze sa prenesie aj do dalsieho roka > velmi negativne