S kým by ste svoj život vymenili na jeden deň, a prečo?
Možno s vašim priateľom/priateľkou, kamarátom, psom, súrodencami, rodičmi, politikmi, milionármi, umelcami.. možno obyvateľ inej krajiny, inej kultúry. Náhodným človekom s dobrým povolaním, možnosti sú veľké
Noo s mojou (alebo aj random) macicou by to mohlo byt zaujimave.. chcela by som citit ake je to byt v malom chlpatom tele, vnimat si labky, ze uplne inak to musi byt ako v tele clovecom.. plus by som aj vedela kam zvykne chodit ked ide von a co tam robi a ake ma k tomu pohnutky, a co ju bavi na takych tych macacich veciach ako zhadzovanie veci, nahananie spagatu, polhodinove preslapovanie na deke a celodenne cistenie sa.. a s akym popudom zacina priast a aky je to pocit, a vobec v akom stave dusevnom sa nachadza taka macka. Akurat ta nasa mi pride strasne depresivna, ale to by nebola vlastne moc zmena oproti mojmu zivotu
bol by som sám sebou v inom tele s inými možnosťami. Skôr ale by som si vedel predstaviť byť také druhé tiché vedomie niekde vzadu a celé to sledovať. Občas poťahať za šnúročky...
Sám so sebou ale tak pár rokov dozadu.
Aby som vedel porovnať či mi je teraz lepšie alebo horšie, pretože spomienky mám lepšie z minulosti ale chcem vedieť ako som sa vtedy presne cítil. Či to nie je len nostalgia a nebolo mi rovnako blbo ako teraz.
@prasaman tak a co rozumnejsie by som mohol spravit ? Za jeden den svet nezmenim a mat ten milion tak ho zmenim aspon sebe aj ked ja vzdy skromne no ale Torpedo si zasluzi istoty tak by som zobral ten milion
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
bol by som sám sebou v inom tele s inými možnosťami. Skôr ale by som si vedel predstaviť byť také druhé tiché vedomie niekde vzadu a celé to sledovať. Občas poťahať za šnúročky...
To by bolo super!
Aby som vedel porovnať či mi je teraz lepšie alebo horšie, pretože spomienky mám lepšie z minulosti ale chcem vedieť ako som sa vtedy presne cítil. Či to nie je len nostalgia a nebolo mi rovnako blbo ako teraz.