Keď si oholíte nohy normálne žiletkou, stane sa vám v tomto teple, že sa vám nohy vyhádžu? Ale tak riadne... Pretože mne sa to stáva a neviem čo mám robiť, lebo potom si dať sukňu je úplné "fópá"... Máte nejaké rady ohľadom toht
možno to má aj niečo so slnkom.. lebo mám trochu aj alergiu... ale väčšinou to je tým, že sa spotím... alebo aj rovno po holení ma začnú páliť nohy.. a to si dávam pozor, aby som si aj peeling spravila a aby som mala nohy dlhšie namočené aby som ich suché nemala..
Potrebuješ ostrú kvalitnú žiletku, gél alebo penu na holenie na citlivú pokožku a poriadny výživný krém alebo existujú aj mlieka po holení. Prípadne sa skús holiť najprv v smere rastu a až potom proti smeru, to by mohlo pomôcť.
no neviem ako funguješ ty, ale už dáávno nie sme v roku 1860, kde sa nosil porast... ak tebe vyhovuje chodiť ako za čias ľudoopov, nech sa páči, ja žijem v 21. storočí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
skôr to druhé... žiletky často mením a nasucho ma v živote nenapadlo sa holiť...
možno to má aj niečo so slnkom.. lebo mám trochu aj alergiu... ale väčšinou to je tým, že sa spotím... alebo aj rovno po holení ma začnú páliť nohy.. a to si dávam pozor, aby som si aj peeling spravila a aby som mala nohy dlhšie namočené aby som ich suché nemala..
no neviem ako funguješ ty, ale už dáávno nie sme v roku 1860, kde sa nosil porast... ak tebe vyhovuje chodiť ako za čias ľudoopov, nech sa páči, ja žijem v 21. storočí
@inferia
skúsim... ale ono to väčšinou príde až keď sa spotím.. lebo niekedy všetko v pohode, ale keď sa spotím, tak to začína... ale ďakujem za rady