Ja 20 on 25 sme spolu 4 mes. hovorí mi ako ma ľúbi vlastne všetko klape až na to že nikam nechodíme sme iba uňho boli sme sa prejsť 2x za celý vzťah on má stále nejaké výhovorky. A stále mu niečo kupujem a nosím a ja so nedostala na Valentína ani ružu.
Tak to nepíš na Birdz ale povedz to jemu. Takéto veci si musíte vyriešiť medzi sebou, KOMUNIKOVAŤ, nie písať o tom kadekde po internete a dúfať, že sa niečo zmení.
@piskalka ako ti vravi Tarassaco, musis mu dat jasne najavo, ze takto nie si spokojna a co ti prekaza....vyhovorka, ze je zima je hlupost, nemusi sa ist prechadzat teda, mozte ist na veceru, do kina, do cajovne, niekde si zasportovat spolu, variant je milion
Musíš mu povedať, že to je zásadná vec, ktorá ti vadí, nie len nejaká hlúposť. Skús takým štýlom, že na jednej strane chápeš, že sa mu nechce/je unavený/etc., no na druhej strane by aj on mal skúsiť pochopiť teba. Treba nájsť nejaký kompromis.
ja sa obcas vazne zamyslam nad tym, ako je mozne, ze aj ti uplne najkokotnejsi chlapi maju priatelku, len mne sa to akosika vyhyba.
nenarazam konkretne len na toto forum a ani nejdem robit ziaden "som nice guy a ziadna ma nechce" cryout, nestazujem sa, ale seriozne ma to zaujima, akoze z akademickeho hladiska tej prvoplanovej pozornosti mam sice dost, ale pokial viem, nezvykne mi byt naznacovane, ze by so mnou dotycne eventualne chceli vytvorit nejaky partnersky zvazok. cmon, som si sice vedomy toho, ze nie som prave ta najprijemnejsia spolocnost a mam svoje muchy, ktore dakomu mozu dost zrat nervy. ale ono mi ide skor o to, ze priatelku ma aj chronicky nudny domased, bigotny typek, co svojej priatelke zakazuje chodit von, mamickin marnacik poucujuci partnerku o tom, ze jeho matka vari lepsie a vobec, milion dalsich zufalych existencii s dakym chodi. to je realne moja povaha horsia ako veci vymenovane vyssie? vazne?
@notme Zle to bolo od začiatku. Sú spolu 4 mesiace a za celý čas boli vonku dvakrát.
Podľa mňa je väčšinou problém, že niektorí sa príliš rýchlo namotajú na druhého, hneď zaľúbení neskutočne a neviem čo všetko možné... a pritom toho človeka ani nepoznajú poriadne.
Chod sama..a uvidis ako sa bude jedovat
A potom mu vysvetli,ake mas pocity .A ze by sa mal trocha posnazit.
Btw nebud hlupa a nekupuj mu nic.Co je tvoje decko....
Ale dam ti taky tip do buducna tomu kto ta bude naozaj lubit bude zalezat viac natvojom stasti nez na svojom a bude robit viac to co chces ty nez on slova neznamenaju nic
@kalkulon to je picovina. uprednostnovat stastie druheho pred svojim je prvym krokom k zahube. kazdy by mal v prvom rade mysliet na svoje stastie a ked uz sa rozhodnem s niekym chodit, tak by mali obaja dbat o to, aby boli rovnako stastne vsetky zucastnene strany.
no osobne si myslím, že ťa má určite len na sex tak ako niekto vyššie napísal, u neho doma od teba vlastne dostane presne to čo chce a nemusí sa ani vôbec snažiť, toto by som určite nenazývala vzťahom. Keby ťa mal rád, to by znamenalo, že sa s tebou cíti ozaj dobre, čiže chcel by s tebou vytvárať čo najviac zážitkov, tráviť čo najviac času, všeličo zažiť, cestovať...aby ste mali pekné spomienky a mali stále na čo spomínať, chcel by sa s tebou ukazovať všade a toto je presný opak, si mu dobrá na sex, to áno, ale to je asi tak všetko a k tým jeho výhovorkám, sú to proste len výhovorky..
@notme tiež ma to často zaráža... a i keď viem, že tiež niesom z tých najpríjemnejších osôb, tak si často pýtam, ako je možné že tamten a henten čo by som si povedala, že nikto ani kolobežku si o neho neoprie, vôbec môžu niekoho mať a ako môžu takto spoluexistovať k tomu ešte tak dlho a často dôjdem k záveru, že práve takí ľudia, ktorích by sme ohodnotili ako absolútne nevhodných do vzťahu, vzťah majú, tak práve preto ho aj majú, pretože majú omnoho nižšie nároky nielen na seba ale aj partnerku a uspokojili sa aj s tým čo majú, a my zas máme omnoho vyššie nároky aj na seba aj na partnera a preto sme ešte žiadnu zhodu nenašli a neuspokojíme sa s hocičím čo príde, len aby sme niekoho mali... a pardon že ťa tagujem ale potrebovala som reagovať na tvoju myšlienku
@trdelniiiq hej, to je druha vec, že o tie baby by som hold záujem nemal, ale ide o to, že nemám ani možnosť nemať záujem!! Ale ono to podľa mna dosť súvisí s tým, že spoznávam extrémne malo dievčat. Vždy, keď nejaká slečna naznačí, že stojí o kontakt so mnou, tak jej dá moja reč tela bez môjho zvolenia jasne najavo, že “keep out, cica, ja som gay”. Vážne, o mne si musí každá, čo sa po mne kedy pozerala a usmievala myslieť, že som teplý, lebo moja defaultna reakcia je vystrašený vyraz a odvrátenie pohladu. V lepšom prípade len uplna ignorancia. Som chuj, no. A dosť ma to hnevá, lebo týmto spôsobom som zahodil nemalé množstvo príležitosti na zoznámenie sa s ozaj sympatickými dieukami
@hoperpohroma Jn, to, že dievčatá “nebalim” bude asi tiež významný faktor keď zvážim všetky okolnosti, tak to celé dáva perfektný zmysel. Keď žiadne dievčatá nespoznávam, je dosť logické, že so mnou žiadne dievčatá nechce vhodiť, no
@kalkulon vytvarat si z lasky akusi modlu a seba staviat do pozicie martyra alebo tragickeho, romantickeho hrdinu nikomu neprinesie ziaden osoh.
obetovat sa navzajom a nahovarat si, ake krasne je uprednostnit stastie partnera pred svojim, ma z dlhodobejsieho hladiska zmysel hadam len u ludi, ktori su chronicky agreeable osoby. a s niekym takym by som sa zblaznil.
spravit obcas nejaky kompromis je ok ale staviat svoju ideu vztahu na tomto principe je absurdne.
@notme ak ta to potesi, ja som na tom podobne ale s tym rozdielom, ze posobim navonok skor ako namysleny chuj takze ak som niekde a vidim, ze niekto vyslovene pokukuje alebo chce interagovat, odbijem ju svojim snobskym spravanim, pritom som inac super ale zas mne to nejak nevadi, lebo obrovska vacsina ludi ma nudi a je mi strasne vzdialena svojim mindsetom
@trdelniiiq nemozes to zasa brat doslova samozrejme do takej miery do akej to vies aplikovat na seba stastie by malo byt vzajomne nie ? alebo ti bude jedno ked budes dbat hlavne o svoje ak bude ta ktoru si vyberies na cely zivot pre nieco co mozes zmenit trpiet ? z dlhodobeho hladiska to moze sposobit omnoho viac dalsich problemov
@Piskalka môj priateľ je podobný dlho som nevedela ako s tým bojovať ale myslím, že už na to prichádzam....prvá vec bola že som ho zavolala že ma prísť na určite miesto ale nepovedala som mu prečo - a dozvedel sa to až keď sme boli na danom mieste (či už to je kino alebo nejaký výlet) a to že tiež nebol na darčeky tak raz som mu to tak riadne hodila do tváre a spýtala som sa ho, že kedy naposledy vymyslel niečo s cieľom aby keď to uvidím ma potešil a ja som mu začala vymenovávať čo všetko také som robila ja.......hanbil sa vtedy veľmi ani sa so mnou nerozprával ale na ďalší deň za mnou prišiel s darčekom a aj keď to bola úplna maličkosť ja som ho uplne vybozkávala a videla som aký bol pyšný sám na seba (myslím si, že nebol nikdy zvyknutý niekomu dávať darčeky a ani dostávať ) ....niekedy najúprimnejší rozhovor je najlepší ....sú len dve možnosti buď na to príde a zmení to alebo nemá cenu ďalej pokračovať....rozhodne s tým nič nepokazíš obe možnosti sú lepšie ako trpieť ďalej v niečom čo nefunguje
No už sme spolu 5,5 mesiaca včera som mala narodeniny bola som s ním a nedostala som ani len čokoládu ani nič niesom zlatokopka že potrebujem nejaké dary ale aspoň niečo mi dať mohol. Ďalšia vec je to že stále sme len uňho doma pretože raz je zima a keď je pekne tak je veľa ľudí vonku a podobne. Myslíte že sa zamňa hanbí? Nemyslím si že vyzerám nejako zle. Už som naozaj zúfalá a plačem bojím sa že ak to ukončím tak lepšieho už nenájdem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
nenarazam konkretne len na toto forum a ani nejdem robit ziaden "som nice guy a ziadna ma nechce" cryout, nestazujem sa, ale seriozne ma to zaujima, akoze z akademickeho hladiska tej prvoplanovej pozornosti mam sice dost, ale pokial viem, nezvykne mi byt naznacovane, ze by so mnou dotycne eventualne chceli vytvorit nejaky partnersky zvazok. cmon, som si sice vedomy toho, ze nie som prave ta najprijemnejsia spolocnost a mam svoje muchy, ktore dakomu mozu dost zrat nervy. ale ono mi ide skor o to, ze priatelku ma aj chronicky nudny domased, bigotny typek, co svojej priatelke zakazuje chodit von, mamickin marnacik poucujuci partnerku o tom, ze jeho matka vari lepsie a vobec, milion dalsich zufalych existencii s dakym chodi. to je realne moja povaha horsia ako veci vymenovane vyssie? vazne?
Podľa mňa je väčšinou problém, že niektorí sa príliš rýchlo namotajú na druhého, hneď zaľúbení neskutočne a neviem čo všetko možné... a pritom toho človeka ani nepoznajú poriadne.
A potom mu vysvetli,ake mas pocity .A ze by sa mal trocha posnazit.
Btw nebud hlupa a nekupuj mu nic.Co je tvoje decko....
nie, akoze uplne vazne, ked niekedy chlap otravuje dostatocne dlho, tak zena ho proste "pripusti"
a mas to aj z druhej strany - vela muzov, ktori su pod papucou, su proste taki, ktori sa nechali doslova uhnat zenskou
takze tak no. co si neukradnes, to si zoberie niekto iny
@hoperpohroma Jn, to, že dievčatá “nebalim” bude asi tiež významný faktor keď zvážim všetky okolnosti, tak to celé dáva perfektný zmysel. Keď žiadne dievčatá nespoznávam, je dosť logické, že so mnou žiadne dievčatá nechce vhodiť, no
obetovat sa navzajom a nahovarat si, ake krasne je uprednostnit stastie partnera pred svojim, ma z dlhodobejsieho hladiska zmysel hadam len u ludi, ktori su chronicky agreeable osoby. a s niekym takym by som sa zblaznil.
spravit obcas nejaky kompromis je ok ale staviat svoju ideu vztahu na tomto principe je absurdne.