Mne vždy, keď vidím psov v MHD, napadne, že by som chcel leva.
By som ho vodil do tých preplnených autobusov, povedal by som "sadni" a pritlačil ho vôdzkou k zemi. Niekto by do neho kopol alebo by mu stúpil na labu, lev by "zakňučal" , ja by som ho pritlačil ešte viac a sprdol ho (lebo to ten lev za to môže, ja som mu vravel, že to bude problém, ale on nástojil na tom, že chce ísť).
A vodil by som ho aj do obchodov, tam je síce na dverách obrázok prečiarknutého psa, ale nie leva, takže...
- "bojove plemena psov" to je ta najvacsia sprostost, kto ho vie aky hlupak to vymyslel a pretlacil
- pes ma byt na uzemi obce mimo urcenych arealov a uzemi s moznostou volneho pohybu vacsinou vzdy na voditku (obce na to maju vacsinou VZN, vratane Bratislavy), nahubok/kosik je vacsinou podla uvazenia majitela
- prepravcovia vo verejnej hromadnej dobrave maju taktiez prepravne poriadky, kde sa vacsinou ako povinne vyskytuje voditko, nahubok a dokonca aj prepravna klietka (podla zvierata, tu sa mysli uz aj na macky)
- na uzemi obce sa na macky v podstate nemysli, este tak mozno zakaz krmenia tulavych maciek na sidliskach.
A tigre na ulicu ci do prostriedkov hromadnej dopravy nepatria :p
@grietusha je to v Prahe. Bratranec pred niekoľkými týždňami ju dokonca pohladkal a keď bolo minimum ľudí v tom bare, tak ju majiteľka aj vypustila (neviem prečo) a tá puma sa mu začala obšmietať okolo nôh ako mačka. Že vraj takmer pustil do gatí
takže si môžem začať šporiť do prasiatka na tigra alebo si ho ukradnem z Indie alebo Ruska ja milujem mačky, proste viac ako ľudí. a chcem chovať niečo také veľké. nie preto, aby som sa s tým otrčal po uliciach ako hlavohrude s pitbullmi ale zišlo by sa to keby má niekto nejaký problém a chce ho vyriešiť, tak tiger by to vyriešil ale nie. ale sú to krásne zvieratá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
By som ho vodil do tých preplnených autobusov, povedal by som "sadni" a pritlačil ho vôdzkou k zemi. Niekto by do neho kopol alebo by mu stúpil na labu, lev by "zakňučal" , ja by som ho pritlačil ešte viac a sprdol ho (lebo to ten lev za to môže, ja som mu vravel, že to bude problém, ale on nástojil na tom, že chce ísť).
A vodil by som ho aj do obchodov, tam je síce na dverách obrázok prečiarknutého psa, ale nie leva, takže...
Dobre by sa mi žilo s levom.
P.s. Nemam doma ziadne mackovite selmy...
a k teme... ak ma spovolenie, ze mozes ich vystavovat na ulici a pod. tak je to povolene.. ale inak, eln tak si vyhenes z domu, tk to nie...
- pes ma byt na uzemi obce mimo urcenych arealov a uzemi s moznostou volneho pohybu vacsinou vzdy na voditku (obce na to maju vacsinou VZN, vratane Bratislavy), nahubok/kosik je vacsinou podla uvazenia majitela
- prepravcovia vo verejnej hromadnej dobrave maju taktiez prepravne poriadky, kde sa vacsinou ako povinne vyskytuje voditko, nahubok a dokonca aj prepravna klietka (podla zvierata, tu sa mysli uz aj na macky)
- na uzemi obce sa na macky v podstate nemysli, este tak mozno zakaz krmenia tulavych maciek na sidliskach.
A tigre na ulicu ci do prostriedkov hromadnej dopravy nepatria :p
sme z jednej lokality potom.
síce, možno na viacerých miestach pozdĺž Hrona majú ľudia pumy, to neviem