Takže pišem smutne basničky napr: niekto umrie kvoli láske atd.... pozrite si moje blogy a pochopite .....každy da jedno slovo ale musi sa to rymovat aspon dve slova za sebou čo sa rýmuju a zasa môžete začat s novym rymom . Takže davam slovo:
@cupcake007 z gramatiky v škole mám jednotky ale tu sa mi naozaj nechce vypisovať s peť ročnymi deckami ! A na socialnych sieťach moc netrvam na gramatike
@paulinka24 toto je argument, ako ze delfin by kludne mohol zit na susi, len sa mu nechce
Ako sa moze cloveku, ktory ma jednotky z gramatiky nechciet pisat spravne, ked to ma raz "v sebe". Bezne ked viem, ze pat je s ä, tak na birdzi napisem e lebo som rebel.
@cupcake007 počuj ja som sem neprišla na tuto sociálnu sieť sa hádať s nejakou 12 ročnou slečnou , ale keď už sa nevieš na nič iné vyhovoriť ako je garamatika , je to už trápne a ešte ty ma tu ideš poučovať .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
kvôli
láske
kýbel
mal guľky ťažké
...
a raz otehotnel
pretoze bol retardovany a chcel sa vyhnut facke.
Co mu zivot pripravil,
ked rodicov si odpravil.
Vlastne ich sam vsetkych zabil,
ked omylom zbrane nabil.
Za druhé, fajn, ale tak aspoň to i/y by si mohla dodržovať, keď už máš tie jednotky v škole
Ako sa moze cloveku, ktory ma jednotky z gramatiky nechciet pisat spravne, ked to ma raz "v sebe". Bezne ked viem, ze pat je s ä, tak na birdzi napisem e lebo som rebel.
btw @21