Ahojte, chcela som sa vas spytat, ze ci mate niekto skusenosti so samoopalovacim gelom resp. kedy si ho mam naniest, kedze mam v sobotu stuzkovu? nechcem byt oranzova, ale zasa ani biela piste vsetko aj pozitivne, aj negativne
Nebudeš, ono to až tak moc nezaberá, kamoška si tiež dávala pred stužkovou a veru riadnu kopu na seba nakydala a v pohode to bolo, len sa toho neboj... ale fakt si to daj až tak deň predtým.
lebo viete, ja som prirodzene dost vyblednuty clovek nie, ze by mi to prekazalo, lenze! ja potrebujem len tak o odtien a dnes som uvazovala, ze si ten uzasny gel zacnem aplikovat uz od dnes, lenze zasa . no fakt neviem
@3li nepocuvaj ich.. aj ked ja ich chapem ze si z teba robia bohapustu prdel a ze ono by to aj bolo vtipne keby si prisla oranzova na stuzkovu, ale viem si predstavit ze je to pre teba dost dolezite.
vyskusaj ho dnes vecer, pozri si na nete navody ako to co najlepsie zvladnut. pokial viem, je velmi dobre nakremovat si lakte, kolena a hlavne dlane normalnym mastnym kremom nech ti tie nezostanu tmavsie ako by bolo normalne.
ak ti to nevyjde, vraj pomaha peeling z citronovej stavy a soli.
kazdopadne to neprehanaj lebo ozaj budes oranzovo-zlta a este aj flakata.
skus si zistit, ci niekde na blizku v nejakom solarku nerobia take nieco, ze ta nastriekaju takymto samoopalovacim sprejom kamoska si to davala ked sla na svadbu, niekolko hodin tusim si to nemohla zmyt ale bolo jej to fakt vidno
tak z vlastnej skusenosti.. dva tri dni pred..najskor si urob poriadny ale že poriadny píling. a potom večer pred spanim po sprche ked sa usušíš to nanes..ja mam sun dance sprej ale predtym si dam telove mlieko a vysledok perfektny
no ja by som radsej isla do toho solarka kebyze mam potrebu byt tmavsia ako riskovat ze budem mat 4 dni oranzove medzi prstami na rukach okolo nechtov a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Alebo niečo podobné ..
vyskusaj ho dnes vecer, pozri si na nete navody ako to co najlepsie zvladnut. pokial viem, je velmi dobre nakremovat si lakte, kolena a hlavne dlane normalnym mastnym kremom nech ti tie nezostanu tmavsie ako by bolo normalne.
ak ti to nevyjde, vraj pomaha peeling z citronovej stavy a soli.
kazdopadne to neprehanaj lebo ozaj budes oranzovo-zlta a este aj flakata.
hej, to som citala aj ja, nemusel by to byt zly napad. len nech ma ten telovy krem ten isty zaklad ako samoopalovaci krem. nech sa dobre zmiesaju
A ak sa ti bude zdať, že máš zlé nafarbenie, nanesieš toho vrstvu.
Potom zasa to na opálenie, ak to náhodou zasa preženieš, tak zasa toto a opakovať, až kým sa obe neminú.
Alebo to môže použiť na dalmatínsku textúru na karneval.