hypo viem ze si mozog s velkym M ale toto si len inak povedal ze muzi sa castejsie zabijaju co sme uz vedeli podla mna je to tym ze je 6 krat viac viac zien mrch ako chlapov kretenov
Niekde som čítala názor, že ženy sú kompletné, kdežto mužom niečo akoby chýbalo. Bolo to vysvetlené tým, že ženy rodia, sú matkami a celkovo sú od mužov menej závislé ako oni od žien. Nehovorím, že s touto myšlienkou súhlasím, ale je to každopádne pre mňa zaujímavý postreh.
Pomerne dosť sa polemizuje o tom, aké by to bolo, keby na svet privádzali deti muži a nie ženy, že muži sú fyzicky silní, ale majú väčšinou nižší prah bolesti ako ženy a pod.
Možno výsledky tej štatistiky (ktoré ma dosť prekvapili) nejako súvisia aj s týmito faktormi, ale naozaj neviem...
Hypofoblabla hehehhehehehhe,no to je fakt genialneeee, uved aj dake priklady jak sa zabit
co sa tyka tejto temy, patri do kategorie vecne riesenych s neexistujucou jednou a nemennou pravdou..nieco ako interupcie, atd...a suhlas s hypo, muzi su impulzivnejsi, nemyslia na dosledky tak, ako zeny
Podla mna to zavisi konkretne od daneho cloveka, aku ma povahu a aky je silny znasat problemy, napr. stratu zamestnania a nasledne zlu financnu situaciu, alebo statu lasky....
A suhlasim, ćlovek sa pokusi o samovrazdu, len ked je na dne a nerozmysla, takze je to len skrat, ktory ho moze zial stat zivot.
A co na to nasa ,,civilizovana"spolocnost?Vacsinou sa nad tym ludia zamyslia az na pohrebe zosnuleho ked uz je neskoro namiesto toho aby sa dotycnemu niekto snazil pomoct ked to este bolo mozne.Taky sme ludia.
Trepete pi*oviny... Len sa v pohode oháňajte tými frázami, ako "samovražda je zbabelstvo" apod. V skutočnosti však na nič netreba mať takú odvahu ako na samovraždu, nech si každý hovorí čo chce! Samovražda je slobodné rozhodnutie každého človeka, je to jeho život a má PRÁVO ho žiť. A toto právo využiť nemusí... Ten, kto kecá, že samovraždy páchajú len emáci a psychicky chorí, je vážne dement a asi nikdy nezažil stav úzkosti, samoty, smútku etc. Ale ako tu už bolo povedané: zamyslíme sa nad tým, len na pohrebe... a inak si robme srandičky...
to nie su srandicky, clovek ma svoj zivot na to, aby nieco spravil a nie zbabelo zdupkal, nech su problemy akekolvek, musi byt aj ina moznost.. emaci su len saskovia (zrazu vsetci uznavame styl "sme navonok smutny")
nie zbytocne aj v krestanstve aj v buddhizme je to tazky "precin" spachat samovrazdu.
Cez tento zivot mozesh rast a stat sa lepsim, tie kecy o tom a o tej depresii (tiez som si ju zazila a nie raz) lenze boli by sme naozaj hlupy, keby sme dali na jeden moment v danej situacii.
a preto svoj nazor nikdy nezmenim, samovrazda je zbabela a nanajvys egoisticka. obcas treba dostat par faciek od zivota a dokazat mu, ze tomu odolame.
je miluto, ze som to musela takto napisat, ale tak to citim..
podla mna je to preto,,, lebo od mužov sa očakava ovela viac ako od žien,,, myslim tym,, že od sa od nas očakava schopnosť postarať sa o seba aj o svoju rodinu,, a nie byť na niekom zavysli,,, skratka, to že musime byť "mužný" niektory nedokažu niest a pachaju samovraždy častejsie ako ženy.
maly dotaz k rufusovy: jo,, mas pravdu,, podla mnaj vsetci mudruju, že samovražda je len pre zbabelcov,, ale ktory z nich to prežil,,, podla man su vsetci ako generali po vojen,, len mudruju.....
NO ja si myslim ze muzi aj ked sa tvaria ze su silni vo vnutri sa s problemami omnoho tazzie vysporiadavaju ako zeny...to bude asi dovod takeho afektu a skratu v spravani....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ja viem vlastne potom by sa mohla pytat dalej ze ale preco muzi maju taku agresivnu povahu ze to spravia castejsie? a teda ta odpoved je neuspokojiva
vlastne aj tvoja odpoved je dobra mozno aj pravdiva
ale takisto sa potom mozme dalej pytat ze preco zeny maju take povahy ze su castejsie mrchy?
na vsetko by sa dalo zase pytat ze preco to tak je
no vsetko je proste tak lebo je to tak je to dane
Ale seriozne netusim, doteraz som si myslel, ze to je zhruba rovnako...
Pomerne dosť sa polemizuje o tom, aké by to bolo, keby na svet privádzali deti muži a nie ženy, že muži sú fyzicky silní, ale majú väčšinou nižší prah bolesti ako ženy a pod.
Možno výsledky tej štatistiky (ktoré ma dosť prekvapili) nejako súvisia aj s týmito faktormi, ale naozaj neviem...
co sa tyka tejto temy, patri do kategorie vecne riesenych s neexistujucou jednou a nemennou pravdou..nieco ako interupcie, atd...a suhlas s hypo, muzi su impulzivnejsi, nemyslia na dosledky tak, ako zeny
No a mužom na zabíjanie sa zas dávajú dôvody ženy, ale oboch je to asi tým, že človek vidí len to zlé...
A tiež si to asi nikto nepremyslí, je to skratové chovanie.
Podla mna to zavisi konkretne od daneho cloveka, aku ma povahu a aky je silny znasat problemy, napr. stratu zamestnania a nasledne zlu financnu situaciu, alebo statu lasky....
A suhlasim, ćlovek sa pokusi o samovrazdu, len ked je na dne a nerozmysla, takze je to len skrat, ktory ho moze zial stat zivot.
samovrazda.................................[OK]
a poznám vedčinou mužov ktorí ani nechcú riešiť problémi a nechcú aby im dakto pomáhal pri ich riešení....... proste si povedia nerieš
nie zbytocne aj v krestanstve aj v buddhizme je to tazky "precin" spachat samovrazdu.
Cez tento zivot mozesh rast a stat sa lepsim, tie kecy o tom a o tej depresii (tiez som si ju zazila a nie raz) lenze boli by sme naozaj hlupy, keby sme dali na jeden moment v danej situacii.
a preto svoj nazor nikdy nezmenim, samovrazda je zbabela a nanajvys egoisticka. obcas treba dostat par faciek od zivota a dokazat mu, ze tomu odolame.
je miluto, ze som to musela takto napisat, ale tak to citim..
~samolutost predchadza pad~
maly dotaz k rufusovy: jo,, mas pravdu,, podla mnaj vsetci mudruju, že samovražda je len pre zbabelcov,, ale ktory z nich to prežil,,, podla man su vsetci ako generali po vojen,, len mudruju.....
to sa da preniest na samovrazdy...