Mám kamarátku (13) , ktorá ma veľmi ľúby a chcela by so mnou chodiť ale ja s ňou nie . V minulosti pila , fajčila , brala drogy . jej zdravotný stav je zlý . Často ak sa pohádame vyhráža sa že spácha samovraždu ,že sa opije až k smrti a ja neviem čo ďalej
Manipuluje ťa ale je to len volanie o pomoc. Ona ťa potrebuje a veľmi. Je mi to ľúto, že ti to musím napísať ale vždy ak zacíti, že sa jej vzďaľuješ alebo ju opúšťaš tak toto citové vydieranie použije.
Nezakážeš jej to a ak ju pošleš na psychiatriu alebo to povieš rodičom tak to bude považovať za zradu...
Robí to pretože sa bojí...už teraz píšeš, že tu pre ňu nebudeš navždy ale čo ak nikoho iného nemá?
Prečo by priateľstvá nemohli trvať navždy???
Nemohla som si pomôcť.. má to trinásť a toto..
Súhlasím s ľuďmi nado mnou (ok, jedine ak spisovateľ je trošku odveci) -pošli ju za psychiatrom, alebo choď rovno s ňou, aby si necítil vinu.
to dievča potrebuje priať do svojho srdca Ježiša Krista, ak ho spozná, obráti sa jej život úplne inou cestou...
ak si kresťan katolík, pomôž jej, jedine takýmto spôsobom ju zachrániš....
jej dušu ovláda Zlý, modli sa veľa za ňu, uvidíš, že sa všetko napraví
"Mám kamarátku (13)"
"V minulosti pila , fajčila , brala drogy"
"reže si žili"
"mala skúsenosť s otravou Alkoholom na ktorú takmer zomrela"
Preboha coho som sa to dozil? Na tvojom mieste by som to konzultoval s jej rodicmi tak aby sa o tom nedozvedela a v spoupraci s nimi k nou zajst k psychiatrovi, lebo toto je uz moc.
a keby aj pravda, sak keby sa kvoli tebe niekto zabil, to si nemozes vycitat, ked je niekto retardovany...ani ked ho mas rad...podla mna cim skor si z dosahu takeho cloveka, tym lepsie
nečitalka som komentáre nechce sa mi ale všimli ste si že kamarátka ma 13 a už v minulosti brala drogy ja mam 22 a ešte som drogy nebrala som mimo ?
Inak z pohľadu mňa ako baby ktorá sa furt trapila chalanmi tak ak jej chceš pomôcť začni s ňou chodiť, ale jedine ak nebude fajčiť ani piť ani nič podobné. Pije a robí hlúposti kvôli tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Nezakážeš jej to a ak ju pošleš na psychiatriu alebo to povieš rodičom tak to bude považovať za zradu...
Robí to pretože sa bojí...už teraz píšeš, že tu pre ňu nebudeš navždy ale čo ak nikoho iného nemá?
Prečo by priateľstvá nemohli trvať navždy???
Súhlasím s ľuďmi nado mnou (ok, jedine ak spisovateľ je trošku odveci) -pošli ju za psychiatrom, alebo choď rovno s ňou, aby si necítil vinu.
a pošli ju niekam ak nechápe že ju nechceš, aj keď musí mat na to nejake dovody aby ta chcela
naco je dobry taky clovek? :?:
ak si kresťan katolík, pomôž jej, jedine takýmto spôsobom ju zachrániš....
jej dušu ovláda Zlý, modli sa veľa za ňu, uvidíš, že sa všetko napraví
"V minulosti pila , fajčila , brala drogy"
"reže si žili"
"mala skúsenosť s otravou Alkoholom na ktorú takmer zomrela"
Preboha coho som sa to dozil? Na tvojom mieste by som to konzultoval s jej rodicmi tak aby sa o tom nedozvedela a v spoupraci s nimi k nou zajst k psychiatrovi, lebo toto je uz moc.
a keby aj pravda, sak keby sa kvoli tebe niekto zabil, to si nemozes vycitat, ked je niekto retardovany...ani ked ho mas rad...podla mna cim skor si z dosahu takeho cloveka, tym lepsie
Inak z pohľadu mňa ako baby ktorá sa furt trapila chalanmi tak ak jej chceš pomôcť začni s ňou chodiť, ale jedine ak nebude fajčiť ani piť ani nič podobné. Pije a robí hlúposti kvôli tebe
t.j. mal by to riesit psychiater - alebo pre zaciatok aspon psycholog. rada pre teba - drz sa od nej co najdalej.