Šampóny, sprchovacie gély, krémy na tvár na suchú, zmiešanú a mastnú pleť a iná kozmetika. Myslíte, že keď sa to veľmi dlho použ
Kto mám s tým skúsenosti, že mu šampón a iná kozmetika v budúcnosti urobila zdravotné problémy??
Baby všade sa hovorí, že parabény spôsobujú zhubné ba aj nezhubné nádory prsníkov, sodium laureth sulfate napríklad spôsobuje chronický zápal spojiviek a zá
tak prejdi na BIO, ak sa toho bojíš. mne kozmetika ešte žiadne zdravotné problémy nespôsobila, teda, mám citlivú pleť, takže sa aj tak zo všetkého vyhádžem, ale inak mi nič nie je.
@eutanazia
prosím ťa netrep, že je to pičovina
v našejrodine je to totiž dedičné už od praprababky
viem čo povedala očná môjmu dedkovi
tak radšej buď ticho!
@biancadetolle to je mi akože dosť jedno čo je v tvojej rodine, ale hento neni choroba, ktorá sa VÝLUČNE dedí, t.j. dá sa "získať" aj inými spôsobmi ako dedením, čiže tvoj koment BOL pičovina
@eutanazia
dobre, vidím, že tebe aj keby som predložila všetko čo som sa o tej chorobe naučila, aj tak bude pravda u teba
tak si ju maj pre seba lebo pravdu mám ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
prosím ťa netrep, že je to pičovina
v našejrodine je to totiž dedičné už od praprababky
viem čo povedala očná môjmu dedkovi
tak radšej buď ticho!
dobre, vidím, že tebe aj keby som predložila všetko čo som sa o tej chorobe naučila, aj tak bude pravda u teba
tak si ju maj pre seba lebo pravdu mám ja