Zdravím vospolok. Mám Samsung Galaxy Ace ktorý mi raz padol do vody, fotrík ho asi 2 týždne opravoval a fungoval v pohode. No včera som mala také šťastia a podarilo sa mi ho okúpať znova. Hneď som vybrala baterku a nechala ho sušiť asi od včera od tej sie
Myslis ze by mi zobrali reklamaciu? Ked mi padol do vody?
A skúšala som ho ešte raz zapnúť, zvuk pri zapínaní normálne išiel, iba displej nefunguje a keď som na nˇho klikala tak občas sa jak keby taká čiarka na ňom objavila, sem tam zasvietil na sivo. Takže bude problém asi s ním. Neviete že či sa s tým aj dá dačo spraviť?
@noha05 intuícia no neviem neviem...mamke sám od seba tiež na Samsungu odišiel display a to že bol vykúpaný snáď vedieť nemusia,nie? btw-že máš mobil z Tmobilu?
@lucina223 Fuu no neviem čo ešte vymyslím Z T-mobilu ee, buď z Orangeu ale asi ani odtial, to podla mňa foter dakde vyfasoval abo vybavil za lacnejšie, kedže jeho frajerka robí v samsungu
kazdy normalny opravar s priemernou inteligenciou zisti ze mobil dvakrat padol do vodx, mobil nevyreklamuju ani ked je vo vlhkosti napr pri sprche a poskodi sa.. nuz na veci si treba davat bacha, na dva roky ti treba daku 3310 a naucis sa davat si pozor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Myslím že prvý krát ti voda nepoškodila nejakú dôležitú súčiastku ale tento krát sa tomu už nevyhla ani ona...
k téme-veď nájdi doma záručný list a choď ho vyreklamovať
Myslis ze by mi zobrali reklamaciu? Ked mi padol do vody?
A skúšala som ho ešte raz zapnúť, zvuk pri zapínaní normálne išiel, iba displej nefunguje a keď som na nˇho klikala tak občas sa jak keby taká čiarka na ňom objavila, sem tam zasvietil na sivo. Takže bude problém asi s ním. Neviete že či sa s tým aj dá dačo spraviť?