@obey ale ty si chcela 4.0 ICS ale ta na Ace oficialna neni a ani nebude podla mna ale nan je najnovsi GingerBread 2.3.4 a rozbehnes na tom novsie aplikacie a hry...
Zdravím ale aký je postup. Kies mám nainštalovaný v PC kliknem na obnovu softvéru a vyhodí mi okno kam treba napísať nejaké číslo modelu. Vraj to je na štítku pod baterkou skúšal som tam zadať hocičo ale vždy mi to len vyhodí hlášku skontrolujte model a zadajte...
A sranda že ja ten Galaxy Ace ešte stále mám. Už dupľom na to skoro nič nestiahnete. Ale načo by som vyhadzoval funkčný telefón? Veď počúvať hudba sa dá, fotiť sa dá, pozerať youtube sa dá. Akurát už nepodporuje streamovanie a niektoré weby už nenačíta. Tapatalk vôbec nepodporuje, ani pokec aplikáciu. Ale facebook lite a Messenger lite ide na tom a webstránky čo ešte niesu preplnené flashom tiež zobrazí a ešte aj nejaké jednoduché aplikácie aj hry ktoré moc často neupdatujú (alebo si to nevyžadujú) tak tie používam. Ale bohužiaľ kvôli nepodporovanie som si musel zaubstarať sony xperia tipo čo už má android 4 a vyššie tam tiež všetko nejde ale väčšína vecí čo potrebujem funguje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov