@streetre8el Sám mám Galaxy Note 2 a je na vyššej úrovni než Galaxy Mega 6.3
Note 2 má lepší procesor,
2 GB RAM (oproti 1,5 GB na Mega 6.3)
lepší (i keď menší) displej AMOLED
16GB internej pamäte oproti 8 GB (na Mega 6.3)
Pero S PEN + Note funkcie (perfektne okrem poznámok poslúži na prehliadanie webu ale aj v rôznych aplikaciach)
Aby som nebol zaujaty iba na môj Note 2 ..
Mega 6.3 má zasa navyše LTE (ktoré Note 2 nemá)
infraport (slúži na ovládanie A/V zariadení ako TV, Hifi systemy, Dataprojektory a pod.)
@77hanes77 Dakujem, rozhodujem sa, preto ma zaujímali skúsenosti. Ale ked vravíš že je lepší tak asi si vyberiem Note i ked by som prijal vačší aspon do tých 6 palcov.. Ale myslím že tá Ramka ma presvedcila.. Nevieš náhodou či Samsung poskytuje najnovšie aktualizácie androidu? Kies alebo niečo podobné? Lebo na Note 1.ke mi to nešlo...
@streetre8el No jasné, však Note 2 je vlajková loď roku 2012 .... Teraz v ňom mám oficiálny Android 4.3 a koncom Marca má vyjsť 4.4, tak som zvedavý ... Aktualizácie idú aj cez KIES, aj cez OTA (priamo na mobile)
A čo som čítal, Galaxy Mega 6.3 ma vraj zle vyladený systém.. Ale tak možno sa to už zlepšilo nejakou aktualizaciou
Výber je na tebe .. no ja som so Note 2 zatiaľ spokojný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Note 2 má lepší procesor,
2 GB RAM (oproti 1,5 GB na Mega 6.3)
lepší (i keď menší) displej AMOLED
16GB internej pamäte oproti 8 GB (na Mega 6.3)
Pero S PEN + Note funkcie (perfektne okrem poznámok poslúži na prehliadanie webu ale aj v rôznych aplikaciach)
Aby som nebol zaujaty iba na môj Note 2 ..
Mega 6.3 má zasa navyše LTE (ktoré Note 2 nemá)
infraport (slúži na ovládanie A/V zariadení ako TV, Hifi systemy, Dataprojektory a pod.)
@streetre8el kúp si ten väčší ...na čo sú ti funkcie keď mobil je na kontakty... a volanie
A čo som čítal, Galaxy Mega 6.3 ma vraj zle vyladený systém.. Ale tak možno sa to už zlepšilo nejakou aktualizaciou
Výber je na tebe .. no ja som so Note 2 zatiaľ spokojný
Dakujem Vám