Neviem, čo je to za mobil, ale ak má slabší foťák, zoom nemusí mať, resp. ak máš nastavené najvyššie rozlíšenie, tak zoom nejde, pri nižšom možno pôjde... Tak som to mala na nejakom starom telefóne.
Inak pokým to nie je dáka smart tehlička resp. placka, tak od toho foťáku neočakávaj zázraky a digitálny zoom ti tak či tak len zníži kvalitu fotky, a ten istý efekt dosiahneš aj priblížením alebo vyrezaním časti fotky v počítači.
No ale v tom prípade si aj tak nič nezískala... Lebo ak by si z nenazoomovanej fotky 1200x1600 vyrezala detail 600x450, je to to isté, ako keď si to do toho menšieho rozlíšenia nazoomuješ ,) neviem, či som to napísala zrozumiteľne, ale lepšie to neviem
Podľa mňa je vhodnejšie fotiť vo vyššej kvalite a väčšom rozlíšení radšej na úkor zoomu a s možnosťou následnej úpravy a výrezu, než si zoomovať do malého rámiku, s ktorým už potom nič moc nespravíš. Ale ono to vlastne v kontexte foťáku v mobile nemá veľmi zmysel riešiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
No ale v tom prípade si aj tak nič nezískala... Lebo ak by si z nenazoomovanej fotky 1200x1600 vyrezala detail 600x450, je to to isté, ako keď si to do toho menšieho rozlíšenia nazoomuješ ,) neviem, či som to napísala zrozumiteľne, ale lepšie to neviem
Podľa mňa je vhodnejšie fotiť vo vyššej kvalite a väčšom rozlíšení radšej na úkor zoomu a s možnosťou následnej úpravy a výrezu, než si zoomovať do malého rámiku, s ktorým už potom nič moc nespravíš. Ale ono to vlastne v kontexte foťáku v mobile nemá veľmi zmysel riešiť...