@magorita tipujem ze byvas v byte....niekde hore, kde prazi cely den slnko na tvoju strechu to sa odzrkadli vo vnutri, kde je absurdne teplo, takze ked vecer ides spat -ide to len tazko a spis len tak pol na pol a vtedy sa ti snivaju divne sny
Aj mne sa dnes snívala pičovina, ale myslím, že toto mohol byť satan...respektíve to bude znamenie. To čo sa snívalo mne bude hodné tak nálepky "Záchod" v mojich blogoch
ja mám nočné mory zo školy. dneska som sa zobudila s tým, že plačem. normálne reálne som revala a dosť dlho nemohla prestať, lebo ten sen bol fakt strašne živý.
Mne sa snívalo, že Soames Forsyte bol môj otec a spolu s dvoma mačkami a učiteľkou zo ZŠ, kt. mala otrasné zahojené popáleniny na väčšine tela, som mu v budove Všeobecnej zdravotnej poisťovne pomáhala vraždiť ľudí.
Po zobudení som pod lícom mala rozčítanú Modernú komédiu
Inak veríte vo výklad snov? Mne sa totiž snívalo, že som videl pekné malé dieťa. Viem čoby to malo znamenať. Ale viac ma zaujíma prečo sa mi stále v poslednom čase sníva o Vlakoch alebo autobusoch. Všetko sa odohráva tam.
Satan? neviem... možno. Ale nemyslím, že by to bol on osobne vieš akú má Satan moc... kľudne by sa ti vlúpal do sna a podstrčil pavúka aby si si to myslela. Luciferove cesty sú nevyspytateľné
neviem...ale nerobila by som siz toho srandu ako vecsina tyhto tu individui predomnou...ale kebyze ja sa zobudym a taky apvuk mi visi na stene tak spustim taky vreskot ze az susedia by sa zobudili...no a teraz k teme...nemyslim si ze to bol satanov "podpis" mozno len zhoda okolnosti ale poznam taketo dost realne sny...no zalezi na tom ze co ti hovoril...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
hej a na slovensku velke chlpate pavuky, ako dlan neziju....
@magorita
Chodis do kostola?
Ak to bol takýto diabol, tak ti závidím
Po zobudení som pod lícom mala rozčítanú Modernú komédiu
ale inak kludne to mohol byt satan.. sny nie su vzdy nahodne a vo velkej miere maju svoj zmysel.
Ako vyzeral? o com ste sa rozpravali?
Inak veríte vo výklad snov? Mne sa totiž snívalo, že som videl pekné malé dieťa. Viem čoby to malo znamenať. Ale viac ma zaujíma prečo sa mi stále v poslednom čase sníva o Vlakoch alebo autobusoch. Všetko sa odohráva tam.