@marleymt Robím Scio OSP a ZSV, no a potom obyčajné TSP. Len mam fakt nervy pri precvičovaní tých testov, keď sa dostanem k tým numerickým častiam, lebo tam viem tak dve tri otázky a ostatné ani zaťať. :/ A fakt sa bojím, že vďaka tomu budem mať nízky percentil.
@plumy tam ide hlavne o to, že sa sústredíš najprv na to čo vieš, nikto nespraví všetky časti úplne dobre, takže ak preskakuješ otázky, ktoré by ti zabrali príliš veľa času, dá sa to spraviť dosť dobre. ja som hlavne nemala žiadne nervy, keďže mi stačil oveľa menší percentil, tak som to robila tak pohodovo.
@burble Ďakujem za info, budem sa teda venovať hlavne "svojim" častiam a na matiku mi hádam ostane nejaký čas na konci. Inak tipovala si, čo si nevedela? Lebo neviem, čo je lepšie, tipnúť si a zariskovať a možno stratiť body alebo to radšej nehať na nule.
@decay No aj podľa mňa. A hlavne neskutočne drahá, ja idem na dva termíny, plus keď si chcem skúsiť tie testy predtým (pretože ich nemôžu nechať precvičovať zadarmo, keď už človek zacvaká tu pálku za účasť na testoch) tak ma to vyjde na dosť veľa peňazí. Je to úplne nechutné zdieranie študentov.
@plumy otázky, ktoré som vôbec nevedela som nechala tak, otázky, v ktorých som vedela aspoň vylúčiť polovicu možností som tipla. teda, to boli hlavne tie zo všeobecného prehľadu, kde nad tým netrebalo uvažovať ale na prvý pohľad bola otázka jasná.
osobne som ziskal omnoho viac bodov z osp, na zsv sa treba fakt vela biflit...s tym prvym oddielom moc toho nespravis, tam ked ti padnu nezname vyrazy tak mas smolu....na analytickom a matematickom sa ta co to spravit, ta matika je fakt easy, len treba vediet robit pod tlakom, stiahni si predchadzajuce testy a nejako si to nacvic, nevravim ze rovnake priklady tam budu, ale princip si vychytas a verim ze sa dostanes na svoju vysnivanu skolu!
na ospčkach nemôžeš vynechať celý oddiel,lebo ti percentil už nevyskočí ako na tspčkach... tá matika ťažká nie je, ja som mala na strednej veľké problémy,ale zvládam to v pohode..Zsv mi robia väčšie starosti,lebo toho je hrozne veľa a musia sadnúť otázky... niekedy s prehľadom percentil 95+ a niekedy ledva 60..
A tspčka sú trošku o inom prístupe len a dokážeš mať vyšší percentil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
OSPčka dáš, prípadne opravíš, ZSV sa naučíš (teda ak ideš na FSS) a TSP neviem...ale ževraj tie sú v pohode...ale neviem na akú fakultu sa hlásiš
pardon, ospravedlňujem sa...na FF by ťa mali zobrať vraj v pohode s TSP
to nebudem ani riskovať tie mínusové body za tipy
osobne som ziskal omnoho viac bodov z osp, na zsv sa treba fakt vela biflit...s tym prvym oddielom moc toho nespravis, tam ked ti padnu nezname vyrazy tak mas smolu....na analytickom a matematickom sa ta co to spravit, ta matika je fakt easy, len treba vediet robit pod tlakom, stiahni si predchadzajuce testy a nejako si to nacvic, nevravim ze rovnake priklady tam budu, ale princip si vychytas a verim ze sa dostanes na svoju vysnivanu skolu!
A tspčka sú trošku o inom prístupe len a dokážeš mať vyšší percentil
a scio je hnusný monopol, čo narobíme. dokým ho niekto nedobehne, dovtedy si bude nechávať platiť za všetko