co vam dokaze najlepsie dvihnut sebavedomie? a ake je vase celkove sebavedomie? vysoke? nizke? priemerne? myslite si, ze sa castejsie precenujete alebo podcenujete?
.. tak lepsie ako pred par rokmi nechala som sa dodrbat nejakymi chudakmi a to bola chyba , prehnane je urcite len kamuflovanim nejakej slabej stranky alebo tuposti proste . V teste mi vysli dost dobre cisla sebadovery , ci to nie je to iste ? nikdy neviem
@tasha5 podla mna je sebadovera nieco ine. sebavedomie mi pride akoze si si vedoma svojich kvalit, a sebadovera skor ze veris, ze tieto kvality dokazes vyuzit.
Celkovo som dosť sebavedová i keď nie každé slovo na moju osobu je povzbudzujúce. Ani sa nepreceňujem ani nepodceňujem, viem čo dokážem a netreba to preháňať -keď netreba
Mám priemerné sebavedomie a snažím sa pôsobiť na ľudí sebavedomo, nech si nedovoľujú ma ponižovať alebo niečo podobné Zdvihnúť sebavedomie sa dá prestížou, úctou od ostatních ľudí a pod....
.. keď sa mi niečo, na čom mi záleží, podarí.. ale keďže sa mi už asi rok lepí smola na päty a v ničom sa mi nedarí, moje sebavedomie je dosť nízke.. :/
Ako moje sebavedomie je... hm... špatne na tom Ale skôr sa podceňujem. A čo mi ho zdvihne? Úspechy napr. v škole, keď sa mi podarí niečo, čo tým podporovaným nie... alebo, buďme úprimní, keď z okien počúvam "tá je zlatá" no nepoteší to?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A naozaj neviem čo mi ho dokáže dvihnúť lebo komplimenty nezaberajú :/
a nielen sebavedomie
boha neeee
ale ja inak... asi že čo je to sebavedomie ?
na vonok enormné
a dvihnut si ho viem zvacsa len ja
a ako kedy sa podcenujem ... podla toho v com ... a precenujem? no vela cielov som si dala na tento rok
Ked sa mi nieco podari, alebo ma niekto pochvali a ak mu to uverim, tak mi to zdvihne naladu a aj sebavedomie
ináč je kdesi hlboko pod nulou.
je to hrozné, ak z dakoho sršia mindráky na sto honov.......a dotyční to zvyčajne maskujú dákymi ,,manévrami"......
Ale inak úprimne nemám byť na čo hrdá, moje sebavedomie je k tomu absolútne objektívne priradené, občas trochu nad normu.