Zdravím Máte niekto skúsenosť s Chia semienkami ?
Dočítal som sa, že znižujú tlak.. neťahá vás potom na odpadnutie?
Ale zase, regulujú cukry, čo vlastne slúži ako energeťák takže práve preto by som si ich chcel kúpiť
dik za rady
Ja som o nich tiež čítala a vraj majú ešte veeeľa pozitív. A jedla som zatiaľ iba koláčiky s týmito semienkami a nič som nepozorovala, hehe A zdá sa mi, že sa dajú kúpiť iba v bio obchodoch a na nete, v normálnych obchodoch som ich nenašla. Či som iba zle hľadala?
ja to už dlho konzumujem a čítala som o tom veľa pozitív je to síce drahšie, ale ono sa odporúča denne istá dávka, pri ktorej ti to balenie vydrží dlhšie
Nechutí to vôbec nijako, hoci textúru to má gélovitú, podobnú želé guľôčkam. Príliv energie veľmi nepociťujem, ale keď si ráno nalačno dám dve čaj. lyžice do pohára s vodou a o 5 min. vypijem, zasýti ma to na pár hodín.
Rozhodne odporúčam.
Ja si to dávam každé ráno do raňajok približne dve lyžičky a zatiaľ nepociťujem zvláštne pocity spájané s tlakom a to ja mám velice nízky tlak. Mne sa skôr točí hlava a znižuje tlak cesnak, toto som si nevšimla nejak s chia semiačkami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a mám aj vysoký tlak a rytmiu..
@zajkousko škoda no, chutí to nejak ?
@amikadze ^___^
hm, ako mak mi to pripadalo a aj tá chuť
@zajkousko noo to potom pohodaa
Rozhodne odporúčam.
mavala som dosť nizky tlak, a s chia sa nebojim i tak ex*erimentovať
u mna hlavne na energiu a stratu chuti do jedla funguju