uplne cudzie dievca co som vobec nepoznal, som oslovil iba raz a suhlasila, takze stopercentnu uspesnost mam
inak to nerobievam, musim toho cloveka aspon trochu poznat, lebo by mi to bolo dost trapne..
@vladqog no len sa nerozplac chudacik a svoje nizke sebavedomie si chod liecit niekam inam a ak si si nevsimol, toto nie je forum o vyplakavani, ozembuch
@echoechoecho primitív tvojho rázu ma nedokáže uraziť...
A čo, že nie je o vyplakávaní, chceš za to metál? Sa pozri na ostatné, hlavne tie, ktoré zakladáš z fejk účtov, kokot...
@vladqog haha, sa ukludni, a prestan ma urazat a obuvat sa do mna....spravas sa jak debil, ved bezdovodne ma tu osocujes...co som ti spravil? no povec, bud chlap a priznaj sa ako som ti ublizil, ze mas tolko hnevu na mna
ja nebalim cudzie baby/zeny ale par krat som sa spytal par dievcat ktore som ani moc nepoznal ci by niekam len tak isli ale nebolo to balenie, skor som ich chcel lepsie spoznat lebo mali rovnake zaujmi ako ja a boli mi sympaticke (a nikdy sa mi nestalo ze by odmietli) a spytal by som sa na to aj chalana ale zas mna vacsinou balia chalani/gayovia neviem cim to je...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
bežne pozývam random holky na ulici na rande...
a s kamoškami to tiež nie je žiadna sláva...
takže tak...
inak to nerobievam, musim toho cloveka aspon trochu poznat, lebo by mi to bolo dost trapne..
a inak uverejnil som svoj transcendentny blog o priemernych zenach.
Ja na rozdiel od teba nepotrebujem zakladať prijebané fóra a vyplakávať, ako ma žiadna nechce, ty kasanova....
A čo, že nie je o vyplakávaní, chceš za to metál? Sa pozri na ostatné, hlavne tie, ktoré zakladáš z fejk účtov, kokot...