akože, samozrejme, privítala by som istý presun hmôt, prípadne spevnenie, ale zase nijako extrémne, proste "teraz je dobre a takto by bolo ešte lepšie, ale whatéver"
@n0win0u ja si pamätám ako si mi vyprával, že kvôli mne aj schudneš a budeš na sebe makať nech nie si rozkysnutý a potom si sa na to vyjebal! som ti nestála za to?
@n0win0u minule som rwj pozerala asi 10 dielov a uvažovala som, prečo to pozerám, keď sa mi vôbec nezdá vtipný ale ak tam má takúto perlu, dám mu znova šancu!
@grietusha ale on je, neviem ja som si zvykol. uz aj trapnosti jeho sa mi pacia ! a odkedy tam mava ludi novych ( kevin smith tam bol napr !!!! ) tak je to fajn
áno navyše načo sa snažiť vmestiť do jedného typu postavy... načo ten totalizmus... a dnes ma mama pobúrila "čo hvoríš na tie šaty" "ale super! zmenšujú ti riť" "ale mne sa taká riť páči!!!"
ale celkovo... keď človek na sebe aspoń troška maká, tak už len kvôli tej námahe sa mut o začne lúbiť
@chiara4 keď posilňuješ, tvoria sa svaly a svaly sú ťažšie ako tuk.... ja keď som začala pravidelne cvičiť tak som pribrala 5-6 kg pričom moja konfekčná veľkosť ostala úplne istá, práveže aj o čosi menšia lebo som sa parádne spevnila....
@lawey hej viem, ale ja chcem schudnúť hlavne kvôli tomu, že sa na teláku vážime každý štvrťrok a cítim sa tak blbo, keď mám 51 a moje spolužiačky 41 :/
chcelo by to tak 3 kilá dole ešte (aj keď to je viac menej len moja tvrdohlavosť) a mohla by som mať viac svalovej hmoty ale srať na to, aj tak to nezmením lebo športovať nechcem. a občas by som chcela ubrať z hrudníka, ale potom by som to asi ľutovala.... inak som so sebou spokojná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
Uz teraz je to boj, no zotrvame!
neprejedam sa
makam na sebe, co sa mi vyplatilo, takze nevidim dovod nebyt spokojna
sice mozno by som chcela viac svalovej hmoty
v rámci nemožností by som pár cm z pásu presunula kúsok vyššie, nech mám nejaké krivky a nie som ako chlapča, ale do extrémov by som nehnala ani to
@soraya ale prosim ta, JA?!
(som dneska pozerala videjá so sebavedomými vcelku dosť pri tele černoškami a rozhodla som sa poňať túto ich filozofiu za svoju )
ale zatial mam v pici, takto sa utesujem
v každom prípade som sa maximálne zamilovala do toho videa a idem ho poslať všetkým svojim kamarátom
@grietusha to video je bozie pozri pripadne aj video od rwj, od neho to mam a komenty k tomu dal docela hilarious
@grietusha ale on je, neviem ja som si zvykol. uz aj trapnosti jeho sa mi pacia ! a odkedy tam mava ludi novych ( kevin smith tam bol napr !!!! ) tak je to fajn
a inac ja tiez som toho porobil dnes moc..
stehniská-nestehniská
á čo.
ale celkovo... keď človek na sebe aspoń troška maká, tak už len kvôli tej námahe sa mut o začne lúbiť
a aj okoliu sa vítečne lúbi
váha nie je moc objektívne meradlo
meraj sa!
ach jaj... ale tak ako myslíš.... kurva jak keby ludia boli uplne na to isté meríto...
ale najkrajšie na tom ako každý vyskakuje aký je ejdinečný a aký originál... keˇˇd jediné čo chce je zapadnúť a ísť s davom