ano je tu jeden birdzák, ktorý ak sa pominiem, to víťazoslávne ohlási vám všetkým, vy nešťastníci...
ja sa už budem v tom čase rehotať na vás z hora....
jemu zostane aj moje fáro, pekný vklad na účte, môj nick Marcello111 a môže vás za mňa nasierať ďalej, dávam mu súhlas týmto....
terazky sa navštevujeme, pomáhame si a tak.....dával som tu taku ponuku pred dvoma rokmi asi, niektorí ma odkopli, však oni vedia, ktorí sú to a tento (....) mi zostal verný....
no nič vyzradil som jedno z troch tajomstiev, ktoré mám a z ktorých by ste zostali PAF...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Inak nepoznam z birdzu nikoho.
ja sa už budem v tom čase rehotať na vás z hora....
jemu zostane aj moje fáro, pekný vklad na účte, môj nick Marcello111 a môže vás za mňa nasierať ďalej, dávam mu súhlas týmto....
terazky sa navštevujeme, pomáhame si a tak.....dával som tu taku ponuku pred dvoma rokmi asi, niektorí ma odkopli, však oni vedia, ktorí sú to a tento (....) mi zostal verný....
no nič vyzradil som jedno z troch tajomstiev, ktoré mám a z ktorých by ste zostali PAF...