Predstavte si, že cestuje vlakom a ste sami v poslednom vagóne.
Je neskorá noc, keď tu sa zrazu otvoria dvere a dnu vstúpi chlap, ktorí sa k vám blíži a výrazne vás ohrozuje, vyhráža sa vám, alebo niečo podobné. Ste na opačnom konci, ako sú dvere d
neviem, asi by som sa snažila dostať odtiaľ preč a keby ma už chytil pod krk tak by to bolo aj jedno (ale raz ma jeden chlap "naháňal" v osobáku, nevyhrážal sa ani nič, ale aj tak to nebolo úplne príjemné)
@bejak tak nebežal pri tom (len ja som kúštik) najprv ma veľmi intenzívne "nasledoval", potom si prisadol a začal mi núkať langoš a vyzeral tak nebezpečne dosť
vyhrazal by som sa mu viac aby som ho premohol najskor slovne a ak by ani to nepomohlo tak by som sa tak odrazil od sedadla a zhodil ho na zem ze by si urcite buchol hlavu aspon o zem maximalne ( treba to urobit necakane ) a potom uz iba utekat a improvizovat ...
Ak by bol vlak skoro prázdny a idem v noci v kupéčku, tak si kupé zamknem, nebudem riskovať že napríklad zaspím a niekto mi ukradne veci.
A ak by išlo o osobný vlak, kde by boli vo vozni len klasické sedadlá, tak pochybujem, že by sa niekto odvážil, nakoľko môže byť sprievodca, vlak stojí každú chvílu a môže niekto nastúpiť
ja som raz sedela vo vlaku a bol tam taky starý opitý úchylák a niečo mi vykrikoval neviem čo počúvala som hudbu a potom sa začal blížiť ku mne tak som si pomyslela že toto nevyzerá dobre ale na štastie tam bol nejaký chlapec a ten mu povedal aby mi dal pokoj...hovorím k téme dúfam
@d170 sice ak by prisiel nebezpecny maniak, padlo by to vhod. no inac by som chytila asi panicky zachvat, bojim sa malych uzavretych priestorov, staci mi, ked sa zaseknu alebo tazko otvaraju dvere
@similda tak ja z toho strach nemám a navyše to bolo vždy vtedy, kedy som išla na konečnú stanicu, takže keby sa mi to aj nedalo otvoriť, tak hádam príde sprievodca, lebo vždy na konci trasy prechádzajú celý vlak.
@flyleaf videl! a to, ze to neukazali vo filme/nepisali v knihe, este nic neznamena ja mam vlastnu fantaziu. podla mna komunikuje myslienkami. ved ako inak by ho dumbledore poslal za harrym do komnaty, ak by sa nevedeli dorozumiet?
@flyleaf ako mozes nevediet, kde bol mlady dumbledore? ved ked spominal s harrym na svoju mladost, ako spoznal voldemorta v decaku, tak tam ho hral ten mlady herec
skočil by som naňho lakte dopredu, smerom na hruď alebo hlavu, teoreticky mám moment prekvapenia, takže by to s trochou šťastia nemusel ustáť, vstanem a zdrhám. ale to je len teória
Ja mám veľmi dobré diplomatické vystupovanie v takýchto situáciach ak ma ohrozuje neznámy človek, je jasné že má problém jednoducho sa ho snažím upokojiť, vypočuť, pochopiť,... to väčšinou aj stačí, takýto ľudia potrebujú len pochopenie lebo sú zmetený je to ako hladiť po hlave divú zver, ak jej rozumieš, srdce ťa už povedie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
113 komentov
2.rozplakal sa
3.poprosil ho aby mi neubližoval
4. opytal sa ho čo ma za problem a branil by som sa
a v reále záchranná brzda a niak už sa ubrániš nie?
keby som mal pocit ze ho zvladnem, branil by som sa a krical
kľúče, reťaz, hocičo.
predsa zalozim forum na birdzi!
A ak by išlo o osobný vlak, kde by boli vo vozni len klasické sedadlá, tak pochybujem, že by sa niekto odvážil, nakoľko môže byť sprievodca, vlak stojí každú chvílu a môže niekto nastúpiť
@flyleaf ty nemas kluce od domu?
ja som raz sedela vo vlaku a bol tam taky starý opitý úchylák a niečo mi vykrikoval neviem čo počúvala som hudbu a potom sa začal blížiť ku mne tak som si pomyslela že toto nevyzerá dobre ale na štastie tam bol nejaký chlapec a ten mu povedal aby mi dal pokoj...hovorím k téme dúfam
@flyleaf nebyvas nahodou na juhu?
@flyleaf ty si urcite okres GA
poprípade by sa mu mohla nadovažok pohrabať v peňaženke, či tam nema nejake chechtáky na kúpu šminiek!.............filip
no mal by sa mne niekto taky pripliesť do cesty, kristušák a mária.........
Dobrym kopnutim do kolena zlozite hocikoho.... takze asi by som sa pokusil o to a nasledne zdrhnut.
a keby nemal zbran tak sa pobijem
ale keď už by sa to stalo tak asi by som začala kričať kopať kusať ..