Takze vec sa ma tak, že moja 16 ročná sestra má 23 ročného priateľa... Chodia spolu necelé dva mesiace a on u nas normalne prespava... Nevadilo by to, kebyze rodicia o tom vedia, lenže on k nam chodí vtedy, keď oco doma nie je a mama býva inde, takže sa to nemá odkiaľ dozvedieť... Je to podľa vás v pohode? Ja s tym nesúhlasím, ale keď som jej skusala nieco povedať, tak ma odbila že nie som jej mama, že jej nemam co rozkazovat a ze ju môj názor absolútne nezaujíma...mám sa este vobec snažiť, alebo sa mam na to vykaslat?
Ak máte spoločnú izbu a lížu sa tam, tak to by ma nasralo. Akože chceš natáčať na YT a spraviť akože vlog, ktorý by nebol vlog ale išlo by to otcovi. Tak mu to povedz a ukáž, keď tvoja milovaná sestrička nebude doma. To je celý diabolský plán.
Prajem pekný deň
Kolko mas rokov? Ak si starsia, tak ju preflaskaj, vlastne ju preflaskaj aj tak
Ja by som to rodicom vravel, ziadny debilko nema co prespavat u vas doma ked nie su vasi doma. Nikto z vas isto nevie co je to za chujka, uz len to, ze je od 7 rokov starsi co to o nom hovori. Chodi s neplnoletou, spava s neplboletou, to je na kriminal .. Vyskusaj ho ci by sa vyspal aj s tebou a zistits aky je chujko
ja ta chapem a viem si az moc dobre predstavit ake to je neprijemne mat doma cudzinca okolo ktoreho musis chodit a stretavat ho. povedz to rodicom. sestra nech ide dopice jej povedz. netreba byt "dobra" sestra. nech sa odstahuje ked ma problem
@tomias zaujimalo by ma, co podla teba hovori o cloveku to, ze je o 7 rokov starsi ? Ked som mal 22, tiez som chodil so 16kou a vydrzalo nam to 2,5 roka. Necitil som sa pri tom ani ako chujko, ani ako asocial, ani dokonca na kriminal. Nikdy som si nemyslel, ze si najdem taku mladu, ale pokial je dievca rozumovo vyspela, tak vek je len cifra. Medzi mojimi rodicmi je 9 rocny rozdiel, spoznali sa ked mame bolo 16 cca, su spolu spokojni doteraz a nemyslim si, ze je niektori z nich chujko taktiez
@tomias Nie, moja frajerka je dospelá a aj som s ňou začal chodiť počas jej dospelosti. A teraz opäť k tej otázke, čo je na tom na kriminál? Pretože trestné to nie je.
@tomias boli sme dost rozdielne povahy a v poslednom obdobi sa to viac a viac prehlbovalo, tak sme to pred par tyzdnami ukoncili. A to uz mi tahalo na 25 a ona mala 18. Za cely ten cas som sa nepovazoval ani za latentneho pedofila, holt, nasiel som si proste mladu, neznamena, ze aj hlupu ale
Chcela som napísať správu, ale mi nefunguje, tak musím komentár.
Keby bol dotyčný chlapec/muž aspoň trochu slušný, nemusel by sa vašim rodičom zakrádať za chrbtom. Mal by prísť normálne na návštevu a predstaviť sa. Toto mi príde ako správanie nedozretého pubertiaka.
Pokiaľ ťa však sestra nepočúva, máš iba dve možnosti- hrať sa na "v pohode" sestru a tváriť sa, že nič nevidíš (výsledkom je dobrý vzťah so sestrou, ale za cenu, že sa s tým vzťahom spáli), alebo to povieš rodičom (výsledkom je, že sa sestra nahnevá a môže vám to na dlhú dobu zničiť vzťah, no môžeš ju tým uchrániť od zlého vzťahu s chalanmi)
@tomias som staršia ako ona, ale nech jej poviem hocičo, všetko je zle, som nervózna, hystericka a ze sa do nej nemam starat... A raz som povedala mame iba tak medzi recou, že raz prišla domov o piatej ráno a bola som hnusna žalobaba... A aj tak jej mama povedala iba nieco v zmysle: ok, ale uz nech sa to nezopakuje.... Rozhovor s ocom na túto tému vyšiel tak, že som z toho vyšla ako najväčšia krava...
Preto ma toto celé stve... Sú spolu necelé dva mesiace a tvária sa, akoby sa zajtra isli brat
Varuj ju ze ak stym neprestane ..tak to povies rodicom..ja by som v tom svojrj sestre nedovolila pokracovat a to ma sestru 16stku..a ta by som tiez nedovolila..cize fakt odvaznu segru mas
no sak ty vies ci mas dojem ze je to obzvlast problem... ak hej tak to povedz rodicom, ak nie tak nechaj tak. sak... to tazko, ty vies podrobnosti, my nie
povedz jej že keď chce mať frajera tak nech sa podľa toho aj správa aj keby ťa za to neznášala, určite to nenechaj len tak (a aspoň nech neotehotnie preboha!
Nič nemôžeš... Povedal by som to rodičom určite. Kým by prišiel iba na návštevu párkrát na hodinu a išiel preč tak by som čakal že to proste povie sama, ale keď prespáva u vás niekto cudzí tak by som to proste povedal rodičom, povedal by som aj čo si myslím sestre ale zároveň by mi bolo jedno či a ako to kto bude riešiť. Však nech má frajera. Ale nech nerobí štetku. Som presvedčený o tom že do roka spolu skončia lebo už to nebude iba pod ku mne nikto neni doma ale aj ine veci, komunikacia, rozumieť si, rovnaké záujmy mať, mať sa o čom plnohodnotne rozprávať a baviť. Nie len hahaha hihihi , ty si pekny, ty si pekna, hahaha mam flašu a každy krat to skonči v posteli.
bonzni to na ňu, pre jej dobro. V podstate aj pre tvoje dobro. Kedže viem, že z vlastných skúseností, že staršia sestra je tak - noo dosť zodpovedná za svoju mladšiu sestru. Keď sa to prevalí, čo sa stane raz určite, budem spoluvinník. Sestra je pravdepodobne vysoko v oblakoch a nerozmýšľa.
OCHHH - napísala som to ako... chcela som to skrátiť, až vznikla skomolenina ALE verím, že si porozumela. Jednoznačne to povedz rodičom, inej cesty niet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Prajem pekný deň
Ja by som to rodicom vravel, ziadny debilko nema co prespavat u vas doma ked nie su vasi doma. Nikto z vas isto nevie co je to za chujka, uz len to, ze je od 7 rokov starsi co to o nom hovori. Chodi s neplnoletou, spava s neplboletou, to je na kriminal .. Vyskusaj ho ci by sa vyspal aj s tebou a zistits aky je chujko
Keby bol dotyčný chlapec/muž aspoň trochu slušný, nemusel by sa vašim rodičom zakrádať za chrbtom. Mal by prísť normálne na návštevu a predstaviť sa. Toto mi príde ako správanie nedozretého pubertiaka.
Pokiaľ ťa však sestra nepočúva, máš iba dve možnosti- hrať sa na "v pohode" sestru a tváriť sa, že nič nevidíš (výsledkom je dobrý vzťah so sestrou, ale za cenu, že sa s tým vzťahom spáli), alebo to povieš rodičom (výsledkom je, že sa sestra nahnevá a môže vám to na dlhú dobu zničiť vzťah, no môžeš ju tým uchrániť od zlého vzťahu s chalanmi)
Preto ma toto celé stve... Sú spolu necelé dva mesiace a tvária sa, akoby sa zajtra isli brat
ach
moj
boze
.