Ja ani neviem čo sa tam deje... Dnes som dostal od brata info (vlastne včera) že zastrelili černocha, tak im robia bordel, a že černosi sú u nich niečo jak u nás cigáni, ale neviem...
kebyze by ma napadli v mojom dome tak bys om sa s nimy bil ale rozhodne by som to nechal na políciu........ ako vidieť polícia je veľmi slabá ......... vidieť na videu..... načo im je polícia ked ich nevie ochrániť???
no tak jednoznacne by som sa nepridala k tym retardom, co to tam demoluju.. v londyne to vraj boli povacsine zo zaciatku cernosi,ale v ostatnych mestach su to soplave 15 rocne decka, co sa asi cez prazdniny doma nudia.. to je na hlavu
@pappkin videl som slovensku políciu na zásahu proti Slovenskej Pospolitosti a vytĺky z nás tam a nič zlé sme nerobili... tam surovo rabujú a nevedia zasiahnuť toje hamba... Proti slušným ľu´dom vedia policajti zasiahnuť a zvládnuť rabovačky nevedia......
@profesor a decká s britskými pasmi sú podľa teba imigranti? ja fakt neviem, prečo slovenské médiá hovoria o prisťahovalcoch. zatýkaní boli v drvivej väčšine mladí briti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
alebo toto » tivi.cas.sk/video/979833/ne... A ešte jeb*utý komentár k tomu čo mala tá čo to čítala...
Toooom ♥
@profesor a decká s britskými pasmi sú podľa teba imigranti? ja fakt neviem, prečo slovenské médiá hovoria o prisťahovalcoch. zatýkaní boli v drvivej väčšine mladí briti.
ale už je kľud
Ozaj a ty by si sa nebil @esus lebo vies byt akcny asi len ked ste 40 na jedneho