potrebovala by som poradiiť, chcem dať priatelovi k narodkám zážitkový darček. Ale neviem sa rozhodnúť medzi bungee jumpingom alebo kyvadlovym skokom, skusali ste to niekto? neviete mi poradit kde to mozem zohnat, ci sa bungee jumping skace aj v BA lebo s
Dostal som sa na to cez FB... ale stačí tam proste len zájsť v čase, keď sa skáče, povedať, že si chceš skočiť a skočíš si.. A naozaj len za 10 euro...
@bizbilio Nejdeme niekedy, nejdeme niekedy ? (Mám spontánnu chvíľku, ako -VTEDY- a potom podobne, ako vtedy, keď som Ťa volala hrať guľôčky - toto je podobné ..)
@bizbilio Nemáš? Takže si plne uvedomuješ, na čo ťa chcem nahuckať ? (PS: Myslíš, že aj vo februári niekedy sa bude skákať? To tak.. pre väčší adrenalín ..)
No to by si nemusela - vieš si predstaviť, že by som bola nútená ľuďom na Birdzi dávať na vedomie, že si zomrela? V mojej prítomnosti? By ma všetci Tvoji obdivovatelia hejtovali . Takže opatrne.
@bizbilio Úbohou riečkou - to by si si podľa mňa odskákala, keby existovala spravodlivosť - doslova .
Veď aj ja rozmýšľam práve, ako to zatajiť a ponechať v kruhoch vedomosti len pre zainteresovaných - a pre začiatok myslím, že verejné fórum nie je celkom dobrý nápad, ale nič to .
Vidíš, vidíš, milá Bizbilio - keby si si nechala tie dve eurá a nesúkala mi ich do bundy, už si mohla mať o niečo viac na to !
(Veď to aj ja. Už pri pomyslení sa mi dvíha tlak.. a žalúdok - a to je super.
No normálne, by som to prišpendlila na nástenku, kondolenčný oznam voľajaký .. A js obrázkom krížika a ranenej holubice, ak by to bola veľmi dramatická smr.. ehrm, odchod.
Jasne, že Ty a obdivovatelia. Veď ich máš haldu! Minimálne 22 .)
ale ze?mala by si mamu nechat pri tvojom pc,ktory by bol uplnou nahodou otvoreny na tomto fore,vacsia sanca,ze nieco zamaskujes.vsak to poznas..."pod lampou je najvacsia..."
boli to dobre "utratene" dve eura
(prosim si svoj kondolencny oznam na obrazok spozadim "pozor,naletavame na sit" ).
23,jedneho mi neukazuje,neviem preco,ale to odbieham od temy
@bizbilio No pod lampou možno, ale neviem, či vyžarovanie monitoru s nacapeným Birdz-om tu a ešte aj v tejto téme a ešte aj pri Tvojej osobe by pôsobilo tak nevinne a nenápadne.
..ale toto je inak dobre desivá téma na premýšľanie - "Mama sa dostane k Vášmu prihlásenému nicku na Birdzi. Čo spraví? Čo spravíte?"
Som rada, že to takto hodnotíš .
..ani 10€ za riziko smrti však nie je zlé - najmä, ak sa potom "znovu narodíš" .
Prečo práve na tú?
Áno, áno - mať dobre zmapovaných svojich fanúšikov, to je potrebné .
Skákal som na Štrbskom plese a poviem Vám stojí to za to stojí to 3o € ale zážitok na dlho ... nevhodné pre slabé povahy, už len pohľad smerom dole naháňa strach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Viac info v tejto skupine na FB:
» www.facebook.com/groups/14630564...
Najbližšie sa skáče túto nedelu
No to by si nemusela - vieš si predstaviť, že by som bola nútená ľuďom na Birdzi dávať na vedomie, že si zomrela? V mojej prítomnosti? By ma všetci Tvoji obdivovatelia hejtovali . Takže opatrne.
a navyse nemam peniaze,ale aj tak pojdem,len o tom nesmiem povedat mame
(PS:neviem,mozno ano,ale pre ten adrenalin by som to brala.
inak...som zvedava akoby vyzeral ten oznam a jasne,ze by vsetci ukamenovali teba a btw, ja a obdivovatelia? :
Veď aj ja rozmýšľam práve, ako to zatajiť a ponechať v kruhoch vedomosti len pre zainteresovaných - a pre začiatok myslím, že verejné fórum nie je celkom dobrý nápad, ale nič to .
Vidíš, vidíš, milá Bizbilio - keby si si nechala tie dve eurá a nesúkala mi ich do bundy, už si mohla mať o niečo viac na to !
(Veď to aj ja. Už pri pomyslení sa mi dvíha tlak.. a žalúdok - a to je super.
No normálne, by som to prišpendlila na nástenku, kondolenčný oznam voľajaký .. A js obrázkom krížika a ranenej holubice, ak by to bola veľmi dramatická smr.. ehrm, odchod.
Jasne, že Ty a obdivovatelia. Veď ich máš haldu! Minimálne 22 .)
ale ze?mala by si mamu nechat pri tvojom pc,ktory by bol uplnou nahodou otvoreny na tomto fore,vacsia sanca,ze nieco zamaskujes.vsak to poznas..."pod lampou je najvacsia..."
boli to dobre "utratene" dve eura
(prosim si svoj kondolencny oznam na obrazok spozadim "pozor,naletavame na sit" ).
23,jedneho mi neukazuje,neviem preco,ale to odbieham od temy
..ale toto je inak dobre desivá téma na premýšľanie - "Mama sa dostane k Vášmu prihlásenému nicku na Birdzi. Čo spraví? Čo spravíte?"
Som rada, že to takto hodnotíš .
..ani 10€ za riziko smrti však nie je zlé - najmä, ak sa potom "znovu narodíš" .
Prečo práve na tú?
Áno, áno - mať dobre zmapovaných svojich fanúšikov, to je potrebné .