S otcom, ktorý je manuálne zručný, takže sme komplet kuchyňu v pohode vyskladali, no ale sám neviem ako by som to zvládol, to by dopadlo ako v seriáli A je to!
Ano, ale zatial je to len vo faze testovania.
(Myslim si, ze som tam dal malo lepidla, lebo som nikdy nerobil nic podobne a nevedel som, kolko toho bude dost. Uz len na konci som zistil, ze v tej tube zostalo akosi vela lepidla a ja som daval len po trocha, aby zostalo aj na zvysok. Inak sa mi pacia tie plany, co davaju k nabytku v JYSK. Pri jednom bode som asi 10 minut rozmyslal, ze co to asi maju na mysli).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
(Myslim si, ze som tam dal malo lepidla, lebo som nikdy nerobil nic podobne a nevedel som, kolko toho bude dost. Uz len na konci som zistil, ze v tej tube zostalo akosi vela lepidla a ja som daval len po trocha, aby zostalo aj na zvysok. Inak sa mi pacia tie plany, co davaju k nabytku v JYSK. Pri jednom bode som asi 10 minut rozmyslal, ze co to asi maju na mysli).