Ste aj vy taký typ človeka, že viete, že máte niečo urobiť, napríklad projekt či prezentáciu do školy, alebo sa učiť na test, a nechávate si to na poslednú chvíľu? Ale myslím také... prípady ako ja Celý víkend som mala na učenie sa na test z BIO, a ani
Už mesiac mám spraviť 5stranovú prácu do školy,keď nám to povedali,tak som si povedal že pohoda,to je času. Teraz som si povedal,že by som mal začať,lebo mám už len ani nie dva týždne. Tak som si myslel že dnes s tým začnem. No nie,robím švetko možné len aby som to nemusel robiť,a už vidím ako to budem zúfalo písať deň pred odovzdaním.
A presne rovnako je to u mňa absolutne so všetkým,všetky povinnosti odkladám.
Tak ono život je len o plnení tých povinností a pokiaľ to človek odmieta, tak bojuje proti spoločnosti.... A, bohužiaľ, bojovník som v skutku statočný.
Ja som skôr úplny opak.. netvrdím, že ak mám víkend na učenie, že sa učím hneď v piatok, ale naučím sa trebárs niečo v sobotu doobeda a v nedeľu aby som mala zvyšok voľný a nemusela sa o nič starať..
Áno, to poznám veľmi dobre, tiež všetko strašne odkladám na poslednú chvíľu a najlepšie sa mi robí pod tlakom. Dokonca to má aj svoj názov - "prokrastinácia"
kedysi som bola strašne precízna, ale keď som mala tri roboty a takmer som nespávala, naučila som sa odkladať veci nabok. takmer všetko robím na poslednú chvíľu.
ide len o to, aby si si vedela dobre ten čas rozplánovať a efektívne ho využiť, pretože ak si schopná preflákať potom aj to, je to to čistá lenivosť a pohodlnosť.
áno presne taký tip som, alebo najprv sa mi strašne hned všetko chce, ale ostane to len v hlave a robím to aj tak na poslednú chvílu a presnbe neznášam to na sebe, potom sa hnevám na seba, že som mala dosť času a nenaučím sa ani na jednu blbú písomku, pritom by mi to nezabralo až tak vela času keby si k tomu sadnem a nerobím popri tom milion iných pičovín
Kedysi aj áno, teraz mám takú prácu, že si sama určujem kedy prácu urobím, ale nesmiem prekročiť konečný termín. Ak by som ho nedodržala, tak by som nedostala peniaze a na tých mi záleží , takže teraz robím prácu skôr priebežne,lebo nedokážem byť spokojná ak viem, že mám veľa práce a aj tak si ju priebežne nerobím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Už mesiac mám spraviť 5stranovú prácu do školy,keď nám to povedali,tak som si povedal že pohoda,to je času. Teraz som si povedal,že by som mal začať,lebo mám už len ani nie dva týždne. Tak som si myslel že dnes s tým začnem. No nie,robím švetko možné len aby som to nemusel robiť,a už vidím ako to budem zúfalo písať deň pred odovzdaním.
A presne rovnako je to u mňa absolutne so všetkým,všetky povinnosti odkladám.
A na výške som si robil úlohy zásadne v noci pred odovzdaním = D
mal som dvojtýždňové prázdniny...
za ktoré som nič nezrobil...
a teraz chodím spávať o polnoci...
ach bože, zabil by som niečo
ide len o to, aby si si vedela dobre ten čas rozplánovať a efektívne ho využiť, pretože ak si schopná preflákať potom aj to, je to to čistá lenivosť a pohodlnosť.
a ja neznášam lenivých ľudí. všetkých, okrem seba
dopekla kto mi len to slovko hovoriiiil.....
to video sa mi páči. spôsob spracovania