school je cool a je fajn že sa už nebudem boring ale budem talk so spolužiakmi. No nechce sa mi kupovať veci s mojimi parents, ale i tak holidays sú v poho a konečne mám free.
@carp a vobec som nereagoval na teba, ale som len vyjadril suhlas. To nie je ziadne vtieranie, bo ten chalan v svojom prvom komente suhlasil s @1 a ten hovori o inom ako @1 5 takze sa nauc citat a az potom nieco pis...
@carp "tagnúť" je poslovenčené a na Birdzi bežné slovo...keby som napísal označiť, tak by mi to skôr evokovalo, že sa ti vyseriem na hlavu, čo v prenesenom význame asi aj urobím, lebo komu niet rady, tomu niet pomoci
Teším na spolužiakov a na prestávky , na školskú jedáleň, kde sa budeme snažiť každé druhé jedlo aspoň nejako identifikovať, neteším sa na niektoré ku*vy za katedrou, ktoré si myslia, že keď majú Mgr. pred menom, sú pánmi sveta , chvalabohu, sú aj normálni učitelia!
A úplne milujem to, keď nejaké staršie pani (tetky, babky, susedky, rodinné priateľky) začnú každú debatu v nasledujúcich dvoch týždňoch slovami: "No čo, už sa ti to kráti, tešíš sa do školy" . To ako keby som sa ich ja ku koncu dovolenky spýtal, či sa teší do roboty!
da 4. ročník, bilingválne gymnázium . teším sa akurát tak na tú srandu...a najviac sa teším do ZUŠ-ky ♥ (1. ročník 2. stupeň a 2. ročník 1. stupeň) ♥♥♥♥♥
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
@mariquittka to máš dobre Výška čo ?
že tu pič*ješ za moju slovenčinu a sám si použil slovo Tagnúť D
Prajem ti pekný deň
AaAnO WoE, nSkUtOcZnE Sa tEsHiIiM Do sHkOlY YaK SwInA =D YsEm UpE DaAaRk A IiIwL!!!
ja ?
@1 - @7 !!! toto si napisal prv a potom za sto načo som reagoval
tak ais tak
inak kvôli jednému slovíčku je tu asi tak 3/4 príspevkov totálne od veci.. ale čo by som chcela od birdzu
Teraz to však ja každému pripomínam.
Inak, gympel - 3. ročník
uz vies kto ti je triedny?