Ahoj moc ma bavi geografia milujem ten predmet a viem skoro vsetko a existuje nejaka škola kde sa zaobera hlavne timto predmetom ? Ako su chemicka priemyslena a pod....tam je hl.predmet chémia
Myslím, že nie. Keď chce niekto prírodné vedy väčšinou ide na gymnázium. Tam si potom v 3. a 4 ročníku môžeš zvoliť semináre z geografie, kde sa jej budete venovať viac .
@paulinka24 aj tak ťa to na strednej prejde tá geo.. aj ja som mal na základnej také ideálizované predstavy.. no potom som pochopil že v skutočnosti tie predmety nie sú tak jednoduché..
@paulinka24 bejvávalo keď ma na základnej bavil deják a bol som prvý v olympiádach no to časom pochopíš že to nie je také ružové ako sa ti zdá... ja ti len hovorím že ty si teraz vyberieš predmet ale potom ťa to pravdepodobne prestane baviť... a budeš lutovať že si to šla študovať.. preto doporučujem gympel kde sa naučíš všetko čo je treba..
Stredná priemyselná geodedicka. Tam sa venujes hlavne geografii. Alebo potom ten cestovný ruch. Aj ked si myslím že ťa tá geografia prejde.... Alebo potom ten gympel.... @paulinka24
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov