Tak....chcem sa spitat ci aj vas trapi to ze sa musite ucit a vobec vas to nebavi a racej by ste robili uplne nieco ine...Napr: ja by som bol najradsej keby to bolo tak ze by som mal moznost ist na daku vojensku skolu a venovat sa iba tomu a naplno a nie
dobre. keby som nebola opita ti nepochopim. ale ti chapem. ale aj tak zamysli sa. robil by si to? my mame napriklad ekonomicky seminar cely na nete, riesime ulohy cez net, testy mame cez net, a myslis, ze mi je to daco platne? PRD
ja som mala v kvarte priserne stavy z toho ze ma nebavila cela skola ako taka plus som neznasala ludi v tej mojej. jedine co ma bavilo boli jazyky. a dalsi september som uz nastupovala na bilingvalne gymnazium ktore nie je zamerane na prirodne vedy. kebyze nejdem tam tak neviem co dnes robim nemyslim ze by som to na tom osemrocnom vydrzala...
proste som si vybrala jedinu vec co ma v tej skole bavila a nasla som si skolu kde sa jej viac venuje to mi dost pomohlo (aj ked moj vztah k chemii to nezmenilo
@ixi o vojenskej škole ti povie @semhamforas a sedieť doma na riti a sledovať čo ti učka pošle by som rad videl, vysral by si sa zvysoka na maily a sedel by si v krčme od rána do večera.......filip
ty moj zlaty ber knihu gramatiky a zacni makat, lebo nemam dojem z teba ze by si sa nejak velmi ucil.. okrem toho, kazdy by pri tom uceni cez internet podvadzal
ty kokos, niektorí ľudia majú veľmi zidealizovaný pohľad na vec... UTÓPIA chlapec... zobuď sa, lebo ťa život bude preplieskavať cez tvár vo dne v noci.... začni sa učiť gramatiku v prvom rade... a už ťa vidím, ako by si sa sám učil z kníh... len si skús nadbehnúť pár učív dopredu, či ich pochopíš bez výkladu učiteľov/profesorov... a škola nie je len o predmetoch, naučia ťa oveľa podstatnejšie veci, ale asi ti to nedochádza vôbec..
predmety si budeš vyberať tak o 2-3 roky, dovtedy rob čo máš a buď rád, že má niekto záujem vzdelávať ťa aj za pri*ebaný plat
Hm...podľa mňa ak by sa tá učiteľka na tú webku vážne nahrala...tak ja pochybujem, že by to niekto vôbec otvoril Ale inak s tými troma predmetmi ,ktoré nás bavia súhlasím
modré z neba nechceš? zobuď sa pekný sen ale veď to by sa všetci by sme sa maximálne zopsuli a nič by sme nevedeli.... Lebo každý by bol lenivý na to !
jemine/ nedá mi to...človek príde domov trošku v nálade a prvé čo uvidí je téma s toľkými gramatickými chybami. AK sa nenaučíš aspoň ten pravopis tak ťa nikto nikdy nebude brať vážne. Btw myslíš, že ak ti tu pár ľudí dá za pravdu, tak sa niečo zmení? Jednoducho taký je systém a buď rád, že máš vôbec možnosť učiť sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
proste som si vybrala jedinu vec co ma v tej skole bavila a nasla som si skolu kde sa jej viac venuje to mi dost pomohlo (aj ked moj vztah k chemii to nezmenilo
Nechápem ako môže niekto takto rozmýšlať, škola je tu kurva na to aby ste do nej chodili...
predmety si budeš vyberať tak o 2-3 roky, dovtedy rob čo máš a buď rád, že má niekto záujem vzdelávať ťa aj za pri*ebaný plat
A teraz k veci, nebaví ma učiť sa, tak sa proste neučím a spravím si ťahák a keď to nevýjde tak si dám freestyle..